Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB je bio u vlasti sa SAD od 2014 do 2018 godine.Dali je to razlog?sto su na izborima izgubili mnogo glasova.Sto se tice SDA ona bi se udruzila i sa djavolom samo da zadrze svoju poziciju.To nije dobro.Bolje casno izgubiti, nego necasno vladati.
SBB do sljedecih izbora dabogda da prezivi
Samo bez SDA
Jadnici se hvataju za slamku. Sada bi oni pristali i na koaliciju sa crnim đavolom.
a Fahro će odbiti
brak na pomolu....
Kod sda drolje rora ko sulunar
OPET BAKE I FAHRO U KREVET ZAJEDNO, LJUBAV BESKONACNA
pa sta se cudite,SBB i sda su nas skupa syebali za akcize
SDA guze nije dala jos jedino...kome??..ko je jos ostao..?
Fuj
Pozdrav Bosno , Hoćeli njima neko reći istinu.Nemoraju oni ništa dirati neka sjede i ništa ne diraju,biće nam svima bolje .Imaćemo uspona na raketni pogon.
Hahanahaha jaoo bijednika
ovo je toliko ogavno, da ne vrijedi ni komentarisati!
Pogledaj bagru, andjele njihova dusa je prokleta svima su stavili amove sebi sagradili hramove ruke im ogrezle u krv....
Ma ovi nisu KOMPETENTNI !!! Daje onu dvojicu GAY tipova !!! Kad ona dvojica stave jedan drugom, to se zove KOMPETENTNOST !!!
SBB-e, kurtuazno ulazi u vlast Sve za FOTELJE 😀 A princip je nesto sto ova stranka NEMA Samo da je uci u VLAST