Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladni rat između entiteta !
U ratu bogati daju volove, a siromašni sinove
Eto cime ce zamajavatui krezubi narod. Dodik zaposli 1000 uhljeba, pa ce onda i Bakir Zivkovic da mu odgovori. Pa ce i on zaposliti 1000 uhljeba. Dok se zemlja prazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sto sam rezervisao, rezervisao. Neka vam djeca ratuju i vama i Dodiku.
Bravo bake
Inteligencijo, pa to oni i hoce. Sta RS boli k za Federaciju i BiH. Cestitke balijama na vodstvu.
Pametan potez
Svim Yutelovcima koji nas obmanjuju da rata neće biti nagrebem se mame. Neće ga boti sve dokle Bošnjaci budu svjesni agresorskih namjera! Kada povjerujemo u yutelovske priče da mirno spavamo, zajahat će nas đikani ponovo. Zato, Kur’an i Kalašnikov!
Ova situacija odgovara samo SNSD-u i SDA stranci. Stvaraju laznu sliku narusene sigurnosti da ljudi ne razmisljaju o njihovom dugogodisnjem lopovluku.
jesu to blizu lokalni izbori?? Ljudi, bolesno sektaško rukovodstvo SDA je osjetila da tone i slabi skupa sa bracom HDZ i SNSD..,NEMOJTE SE ZAVARAVATI molim vas najozbiljnije da neće rat izazvati da ostanu na vlasti, hoće po cijenu milion mrtvih jer njima desetinama hiljada njih ovisi od život ,sloboda i sve o poziciji i vlasti. Izazvat će pokolj i rat da ostanu
samo naprijed
Neka ginu djeca SDA i SNSD lopova! Ko je krao, neka i gine! Ja cu da vas posmatram iz EU!
bravo bake, nema , priblizio se vakat ! inace ne becam smece u okolis a pogotovo ne u vodu, međutim , ovaj put đikane i drinu
RS ce dati dozvolu svim stranim agentima da djeluju po BIH i inda ce reci sve po zakonu...njima je po zakonu bilo i kad su ucinili genocid u Srebrenici.
Pozdrav iz Niedersachsena, ko vas hebe.
Kada će doći kraj dogovorenim ratnim igarama između Mileta ronhila i Bakira trezorskog?
Ma nema ovo smisla , sve se na kraju svodi prije ili kasnije na onu do istrage naše ili vaše pa tko će koga , drukčije ovdje na ovom nesretnom Balkanu izgleda i ne može biti .
Ako ista ta međunarodna zajednica odgovori adekvatno, onda će se nastaviti razgovarati sa njom o tim temama, a ne sa Dodikom. Sa Dodikom će se pričati o nekim drugim temama.
Znači, ako međunarodna zajednica (na poznatoj adresi, i poznatom broju telefona) ne odgovori adekvatno, onda...Ništa!