Komentari (983)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam, treba da se stavi neko prikladnije ime. Bilo kakvo samo da svi budu zadovoljni i bez diskriminacije.
@NoBosnjeNATO građani RS se mogu izjašnjavati na referendumu po pitanjima koja su Ustavom dopuštena. Diskriminacija je zabranjena i po Ustavu RS, Ustavu FBIH, Ustavu BIH, Evropskoj konvenciji o ljudskim pravima i presudama u Strazburu. ŽIvi bili pa vidjeli da će BiH ući u EU, a uslov za to će biti promjena diskriminatornog naziva RS. I kao i u Makednoji, to će se i desiti.
@MisirJewIsrael Uđoh ti u glavu. Glasno rekoh: OJ! Zvonilo je cijelo jutro u šupljini toj.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Ja kao Bosnjak cu reci da je ovo previse. Dajte ljudi manite te se doljevanja ulja na vatru. I da Ustavni sud promijeni naziv, nema od tog nista kao sto nema ni od ukidanja 9 januara. SDA zeli dodatno radikalizovati narod, a nastaviti sa vlastitim bogacenjem
Neka, treba generalku uraditi. Sve ove budalaštine i nepravde ispravljati.
nisi ti bosnjak ....lazes srbine
Ako ne mozemo protiv evrope, amerike i rusije koje su za razvaljivanje Bosne cak i nakon 24 godine od mirovnog potpisa koji je samo zaustavio rat ali nije donio mir ,, skinuti zlocinacko genocidno ime republika srpska u kojoj u ustavu jasno stoji da je entitet 3 naroda i sotalih gradjana , onda ne trebamo ni postojati. ebes nas i nas strah. Albanci su pokazali da treba ici u bubrege. Ako nemamo podrsku par jakih , onda je rat jedini izlaz a ne ludacka kosulja vec 24 godine.
Apsolutno podrzavam, entitet1 i entitet 2, drzava Bosna i Hercegovina i cao!!!
Sada, kada Bakir i SDA vide da se može što šta promjeniti i bez njih idu oprobanom metodom - zakuhaj na nacional šovinističkoj osnovi- a sve na teret naroda! Zapravo, Bakir je u Sarajevu izgubio definitivno vlast i sada ostaje da među Sarajlije počne sijati ponovo strah i pometnju. Inače treba da zna da je prvi na listi ako se desi neko SDA i njegovo S...E! Dosta te je više! Sada si sa ovim prešao i granicu strpljenja i kod Bošnjaka! Nečeš se više kriti u trezoru!
sprski i ruski botovi imaju pune ruke posla , pun portal srba ...sta je ovo
BAKIRE ODLICNO , DAJ JOS , BLOKIRAJ SVE STO SE MOZE BLOKIRATI , POGOTOVO FINANSIJE KOJE IDU U ERES , KREDITE KOJE TAMO PLASIRAMO , ISTO TAKO ZA STUKORE. IGRAMO SE BLOKADA , HAJDE DA IGRAMO !
Ponovo spin Bakira i Dodika jedan drugom dižu cijenu. Već viđeno na poćetku rata u sloveniji Ti mene napadni a ja se kao branim. Dodik odmah sazove Svesrbski sabor, svi se moraju javit i on je Baja . Bakir mu da temu i svi moraju zaboravit Davida Dragićevića.
Stvarno treba biti glup pa ne razumijeti da ovo Bakir spasava Dodika a Dodik Bakira. Jasno da od ovoga nema nista i da je SDA sabotirala tuzbu za genocid. Ovako je Silajdzic prije petnaestak godina istim manevrom spasio Dodika.
LJUDI, DOGOVOR SA DODIKOM ZBOG FORMIRANJA VLASTI, OVO SU GLUPOSTI ZA NARODNE MASE ....😀😀😀😀😀😀
E AKO NAM JE JEDINI PROBLEM IME ENTITETA ONDA ČESTITKE SVIM POLITIČARIMA U BIH. MANITE SE SPINOVA KLOŠARI. FORMIRAJTE VLAST I KRENITE DA GRADITE PUTEVE, TERMOBLOKOVE, PRIVLAČITE INVESTITORE U INDUSTRIJI ... MANITE SELJAČKE PRIČE KOJA NEĆE NIGDJE DOVESTI. E JESTE MARVO IZABRALI PREDSTAVNIKE AFERIM. ŠTO BI REKLO PUŠENJE "FATAJ SE NOGE..."
fataj se noge p.cko ....
Dobar potez zelenih, preko 900 komentara na klix-u, sad će ovi da uzvrate, pa opet ponovo...
Pa onda je i naziv Republika Njemacka diskriminatoran za sve one koji nisu Nijemci! Slabo pratim aktuelnu bih politicku situaciju, da li se to opet spremaju izbori ili ono klasicno skrecu temu sa onog sto je problem za ogromnu vecinu stanovnistva, a to je prazan stomak i prazan novcanik? I sve to u zemlji koja je peta u svijetu po odlivu mozgova, treca po stopi nezaposlenosti a prva po stopi nezaposlenosti mladih!
ne kontas ...nego ti gas na baustelu
Samo što cijeli naziv dojčlanda je "Savezna Republika Njemačka" ¯\_(ツ)_/¯
PROCEDURA IGARA BEZ GRANICA ZBOG OJAČAVANJA TOROVA I UNIŠTENJA BH BLOKA.
Bravo, napokon nesto pametno i pozitivno da se procita.
Sve nacionalne stranke su diskriminatorne, ovo ime je samo posljedica. Zašto ne pokrenu pitanje rijesenja Sejdić - Finci recimo samoukidanjem ili prestrojom stranke?
Ja pokrećem da se Donjem Vakufu vrati ime - Novosel ili Donje Skoplje