Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi vas neko ozbiljno shvatio u bilo čemu prvo maknite nepismene kriminalce Osmicu,Sebiju, Asima, Novalića, Kambera i mnoge druge lopove. Pa vi ste i doveli zemlju u krizu. Sad bi opet da gurate sirotinju u rat. Marvo banditska
SDA kadar je tragedija.Tu nije ostao niko s dvi' čiste
U jedinstvu je snaga, dok se trojka bori samo za drzavu Sarajevo i kako ce svoj kadar ugurati , dusmani koriste priliku i stezu Obruc oko drzave. To nam najmanje treba sada. SVI U ISTI SAF, DUSMANU JE NEVAZNO JESI LI MUJO IZ SDP-A, NIP-A NASE STRANKE ITD, TI SI ZA NJIH MUJO TURCIN
Prije svega bagro iz SDA vi ste prvi atak na drzavu sa lopovima na vaznim pozicijama tako da ste vi veci atak od ovih ostalih osiromasili ste narod i nezz sta ocekujete vise prvo ocistitie svoje redove i stavite skolovane sposobne ljude a ne podobne da kazu uredu
Dogovorena igra SDA i HDZ-a a u cilju da se izabere Željko Komšić za kojeg će glasati Bošnjaci i razvodniti glasove opozicije čime će obezbjediti izbor Baketa, a sa druge strane HDZ dobija ponovo sva ministarstva, Upravne i nadzorne odbore i priču da su ugroženi. HDZ bi bio davno opozicija da se nije pojavio Sejdo Komšić.
Prokurac blok. Mrš
Napravite blok ali bez SDA na čelu,kao građani i suprotstavite se 2 konstitutivnim narodima srbima i hrvatima
SDA nikako da razumije da Bosnjaci, Srbi, Hrvati po ustavu nisu Nacija, da taj exluzivitet pripada bosansko-hercegovackoj Naciju. Isto tako nerazumije suverenitet, veci a od njh na pita je ko je SUVEREN u BiH nezna dati odgovoru. To nezna je kosta puno.
Isto ovako i Dodik poziva na zajednički odgovor prosrpskog bloka. Bratske stranke SDA i SNSD sve prepisuju jedna od druge a sve u svrhu očuvanja svog lopovskog carstva. Davno bi oni gurnuli ovaj narod u rat, ali imaju problem, nema ko ratovati.
Za 30 godina vlasti niste htjeli napraviti niti jedan fukncionalan nivo vlasti. Nije bilo dodika i čović ni u Sarajevu, Zenici, Bihaću…..pa sad hoćete da nečija djeca “brane” vaša tajkunska postignuća…bagro
Samo vi ništa ne potpisujte, a OS BiH kada bi ih drugi napustili preuzmite i izdajte naređenje o odbrani zemlje od paravojski jer u svakoj državi samo legalna vojska može koristiti topove i tenkove. U tom slučaju svaka duga cijev u rukama policajaca, žandara ili vatrogasaca koji nisu pod komandom OS BiH je neprijateljska.
Pa sve ovo što radi Dodik, dogovorio je s vama u cilju da svi sačuvate svoje fotelje.
Hitno napraviti strategiju i planove odbrane zemlje, ovaj put moramo biti spremni i preduhitriti neprijatelje. Pokrenuti hapšenja i pripremiti planove za rješavanje event. reakcija na hapšenja. Država mora pokazati svoju snagu.
Sve to bajno izgleda ali Fadil Novalic glasao protiv sastanka sa MMF-om. O cemu vi pricate ?! Umjesto da je glasao za i lobirao u MMF-u sta se stvarno ovdje desava! Probosanski blok je skupina parazita koji bi majku za novcic prodali!
Odgovor na šta? Da je SDA poslala Zvizdića u Beograd da kaže Vučiću da se ne brine, jer velika srbija dolazi sigurno. Ili šta... Sad bi SDA da uvuče sve druge u svoje prljave nakane. Nemeš ti protiv RSa tek tako. Zato Hrvati nisu čekali da Martić prihvati Z4. Jer onda je gotovo.
Nek vam ratuje porodica i prijatelji koji ste uhljebili i zbog koga pošten narod nije mogao posao naći.Normalan narod će otići
Imam prijedlog za zajednicki odgovor: meni policija, tebi klinicki... Meni vodovod, tebi Gras... I tako 30 godina. Recept za propast. Nije mi jasno, za cim zalite? Kupicete sebi vile, gdje god da odete, prljavom novcu niko ne gleda u zube. U NRW, vidio sam dzamiju, imas utisak da si u Zavidovicima. Znam za cim zalite... Za crvenim tepisima SFF, za osjecajem moci dok gospodarite zivotima sirotinje, jel da?
Koji probosanski blok? Taj ne postoji! Prodajete nam m... pod b......