Da bi vas neko ozbiljno shvatio u bilo čemu prvo maknite nepismene kriminalce Osmicu,Sebiju, Asima, Novalića, Kambera i mnoge druge lopove. Pa vi ste i doveli zemlju u krizu. Sad bi opet da gurate sirotinju u rat. Marvo banditska
SVE stranke u Srebrenici i Mostaru su stale u probosansku koaliciju, samo NS/NIP/SDP=srpska dobrovoljacka partija u PROTIVNICKU koaliciju. Nije cudo, Niksic je u vise navrata izjavio da su njemu prava i istinska braca pripadnici Vojske RS koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO-a koji su pocinili UZP, a da Niksicu i SDP-u nisu braca niti ce to ikada biti Bosnjaci-Muslimani pripadnici Armije RBiH koji su svojim zivotima i tijelima branili drzavu BiH. SDP/NS/NIP su neprijatelji BiH.
OPRAVDANO se bojim da će SDP/NS/NIP/SBB izdajnici, prodat državu i građane, podržat će izmjene Izbornog zakona po HDZ principu, isto kao što su prodali Mostar,dajući gradonačelničku poziciju HDZ-u i Mariju Kordiću. Nije vjerovati Nikšiču, Konakoviću i dezerteru Forti,ko jednom dezertira i izda opet će to uraditi ako mu se ukaże prilika. SDA i Bakir Izetbegović čvrsto brane interese države BiH i bošnjačkog naroda i tu nema nikakvih problema.
Prikaži sve komentare (143)