Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet neka SDA obecanja,onakva kakve smo slusali vise od 20 god.
eh na njihovu zalost NAROD ZNA.. ne moze opet suplja ta proci...
to oni misle na svoje porodice iz SDA, njima je cilj to pozaposljavati , ono sto je jos ostala da utrpaju negdje na drzavne jasle
joj suplje.........kakvo neofirno uvlacenje biracima u su*ak...........
sad ce oni sve da zaposle pred izbore... mislim tako svaki put bude ;)
Nije nikakav problem,samo ako ce taj jedan zaposleni clan porodice imati platu jednog parlamentarca.Cetveroclanoj porodici sasvim ok.Sto je naravno UTOPIJA.
To vazi za porodice (familije ) blizih članova SDA.U Hadžićima se mogu zaposliti samo njihovi blizi rođaci za ostalu sirotinju nema posla.
Kad ovako čovjek pogleda, prvo su svi neki vjšti "Selektori reprezentacije BiH" - kad se desi neki neuspjeh svi imaju rješenje, kad pobijedimo niko nema komentar. U drugom SLUČAJU kad neko napravi nešto pozitivno, da se barem krene naprijed u ovoj napaćenoj državi - OPET POLITIČKI STRUČNJACI sa klix foruma imaju komentar. Jednostavno zašto se aktivnije ne uključite pa konačno ponudite neko rješenje za nezaposlenost kad ste tako pametni???
Nije mi jasno,ovaj Zvizdic kaze argumenti su od 90'te pa nadalje.kako to on zna?pa on se vratio iz inostranstva tek 96' nakon rata,a neznam ko mu je dao posao odmah?
Gledaj ti pametnjakovića. Iz svake porodice barem jedan zaposleni. Ne, za stanje u kojem se nalazimo kriva je SDA i SDP. Ja sam za koncept da se dadne otkaz svakome ko ima oca, mater, brata, sestru u SDA ili SDP. To je lahko jer u tim partijama imaju spiskovi članova. Na ta radna mjesta treba zaposliti nezaposlene. Došlo je vrijeme da se malo promijenimo.
Jel potrebna ćlanska SDA ???????????????????
Da svaka porodica u KS ima: "BAREM JEDNOG ČLANA PORODICE UPOSLENOG U ZDRAVSTVU ILI ŠKOLSTVU; U OPĆINSKIM; KANTONALNIM; FEDERALNIM ILI DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA; U ELEKTROPRIVREDI ILI ELEKTROPRIJENOSU; U BH TELEKOMU I DRUGIM KANTONALNIM, FEDERALNIM I DRŽAVNIM FIRMAMA I INSTITUCIJAMA. Dakle obezbjediti sigurna primanja za svaku porodicu,a ne da neka porodica ima više članova na budžetu dok druge upošljavaju privatnici i izrabljuju ih.
hahahhaa pa dobro ste sjetili nakon 18 godina od zavrsetka rata. suplja predizborna prica ili su zaposlili i svoje 10 koljeno pa sad eto postadose pravi humanitarci koji se brinu o svojim gradjanima. Pa ja ne znam stvarno ko moze povjerovati u ovakve nebuloze i u ovakav bezobrazluk!!!!!
A to cemo osigurati tako sto cemo od zaposlenih porodilja oteti po 100KM, smanjiti djeciji doplatak, penzionerima mlatnuti po tri marke itd.....
SAN O BOSNI BOSNA JE ZEMLJA RAHATLUKA PREPUNIH FABRIKA I RUDNIKA. U NJOJ NAFAKE ZA SVAKOG IMA I U VLASTI SVE REDOM ŠTIMA. NIKO NE KRADE SVI POŠTENO RADE! KAD ONO S MENE JORGAN SPADE!
...sa platom od 350 KM?
NISTE SAMO NAVELI PROCJENE KOLIKO ĆE PARA ZA MITO BITI POTREBNO DA BI SE TO REALIZOVALO PA DA SE ZAVRŠI FINANSIJSKA KONSTRUKCIJA!
SDA - Sestrići, Dajdžići, Amidžići
(ne)sposobni .....sda smradovi..!
To je i sada moguce, neka se uclane u SDA. Mozda ce i vise clanova porodice biti zaposleno.