Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a đe je Inzko da malo izrazi "duboku zabrinutost".............???
ko ono dodiku potpisa mmf da odrzi referendum...a tog momenta nije imao sredstva ni da organizuje koncert lepog mice....
a šta kaže vaš predsjednik stranke?
Kad covjek previse uzleti previse se i razocara. Tako je blentavi Bosnjo mislio da je moguca unitarna od Une do Drine i od Save do mora. Kad ono... :)
Ne treba ih spriječavati, treba samo javno galamiti i iskoristiti ovu priliku da razvalimo zajedničku vojsku, odnosno treba ovo iskoristiti kao povod za cijepanje zajedničkih OS na tri komponente , jer su Bošnjaci sa zajedničkom vojskom totalno nezaštićeni.
Pa kad je Dodik to htio pljuvali ste ga 😂 e sad mi necemo. Mrs.
@Mickey10 Dodik je htjeo demilitarizaciju, informiši se malo.
Hihihihihihi
Ako predsjednik srbije dode na proslavu 9 januara,nema potrebe da dolazi u Sarajevo jer sve sto je rekao pada u vodu,mada je poznato da nikada nisu ni imali dobre namjere prema ovoj zemlji i ljudima koji u njoj zive,a primjera je mnogo,veoma mnogo...
Ma nek slave sta hoce, i onako ce ubrzo bankrotirati, to je tamo sve jad i cemer, ko im j.be mater bek slave sta hoce, samo ne teeba tome davati nikakave paznje, nek slave svaki dan ako hoce koga ba briga, sta mogu nista.
Tamo sve jad i cemer, a u federaciji se jede susi u soja sosu? 😂 ajde cutite malo vise 😂
Napravite bas skolu djecii u Cazinu nesreco!
Ne mogu ni u podrsci i finansiranju ISIL-u pa ucestvuju.
Niko vas ne yebe ni dva posto.. ti si i povuko pitanje 9 januara nebil se mi izmedzu sebe iskrvili i sljedecih 20 godina a ti osto na vlasti kao kvazi branitelj bosnjastva.. taj praznik se ne slavi od juce.. sretno srbima sta god slave tog dana ali samo da napomenem da zive u BiH i da cemo mi sve dati da ona bude u sadasnjim granicama i 2099..
Pa dacete sve vjeruj mi hehehehehe Skupi su Srbi i Hrvati za odrzavanje.
@tender nama nije zao ... mi smo merhametli i siroke ruke. samo vi slavite i porez saljite u zajednicku kasu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo se mi prepucavati koliko god hocemo na klixu ali Dodik sto god je zacrtao da ce uraditi taj covjek je uradio.Nase tuzilastvo ga saslusalo i sto bi od toga nista.Sve to samo reda radi da ne bude da nista ne rade.Nasi samo obecavaju a nista od tih silnih obecanja.
Koliko ja vidim ovo prelazi granicu grada Sarajevo, tako da se vjerojatno ne cete pitat nista, kao sto se i ostala dvojica ne pitaju nista u Sarajevu...tko tvrdi drukcije laze sam sebe
"meščini" da ipak mogu....
Pozdrav Bosno , ne samo to nego i političari iz Srbije ulaze u drzavu Bosnu i Herzegovinu kao u neki u vrtić po svoju djecu .Nije Bosna autobus pa kao sa mjesečnom kartom mogu se vozati kud i kad hoće .Zašto graničari ne prekinu tu vrpcu .Ima da se najave u Sarajevu i kada dobiju dozvolu da se kreću po Bosni onda je u redu.
Pa granice BiH su u RS i HB... kme
Najbitnije je da vi nađete bilo sta o cemu ce te narednih dana polemisati i paznju skretati sa stvarnih problema kojih je na pretek.Tenzije samo,nacionalne po mogucnosti,jer to je vas recept za uspjeh. Sreća pa nismo svi ovce,a ovce vas i drze tu gdje jeste.Necete jos dugo klosari.
pa dogovorom naravno, kao i sve što se rješava dogovorom. i pitanje ustavnog suda i ostale stvari....pa stvarno ne razumijem, Bošnjaci, ili Federacija mora već jednom odlučiti da li smatraju RS kao dio BiH ili ne?! pa ne može se kurvati čitav život
Pitanje ustavnog suda se NE MOZE rjesavati dogovorom! U svakoj drzavi presjednik MORA POSTOVATI USTAVNI SUD ,presude...polazu zakletve pred istim sudom da nece raditi protiv drzave i naroda... RS je entitet u BiH i to niko ne moze osporiti.
Pa vi (SDA) ste kumovali ovom događaju.