Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeee Kmeeee Kmeee
Ajmo sad smrdljivi nipovci našisti navalite ajmo Zlato Ramić gulenovko i teroristkinjo prikazo, zlatne kašike vreće trezor ajmo gubavci navalite stare ohrndane fore.
Denis Bećirović je 1975 godište i on je “93 postao punoljetan,pa samim time i vojni obaveznik. Međutim, dok su se mladi momci dobrovoljno čak i maloljetni javljali u Armiju RBiH i MUP, Denis Bećirović se kao kukavica skrivao po skloništima i podrumima i bio dezerter, kako se ne bi borio za nezavisnu državu BIH i odbranu našeg bošnjačkog naroda od uništenja. Tako je on indirektno i pasivno podržavao srpsku agresiju na BiH i naš narod. Bećirović je dezerter i kukavica.
Lik izgobio sa sa vise od 100.000 glasova ralike i dosao ne vece pobjednika. To samo moze on
Očajnički koraci, dosli ste do kraja, sledeće izbore gubite totalno.
Jel bio Granov?
Kmeee
SDA da bi ponovo postala vodeca bosnjacka stranka mora rjesiti 3 stvari: ukloniti bracni par Izetbegovic, ocistiti stranku od kriminalaca, orkloniti se od radikala...
Gledaj ti pobjednika koji su krali glasove po okolotravničkim selima.gledaj ti lažnih doktora,nesposobnih pravnika,gledaj ti rumenog premijera dezertera u ratu,kriminalca i suvlasnika svega. Gledaj ti hojrata i debila.
Bake se budi 😎
Ma kakvih pobjednika idioti, pa nisu vam izbori atletika stoko nepismena. Jao, jao koje kmecanje. Pa gdje je ostavka predsjednika koji je i porazen i ponizen, gdje su vam ikakvi principi... djaba je vama pricati, ograniceni ste ko balkon.
Bake nemoze preboljeti fotelju.
Ovaj uletio u psihozu, trebaće mu psihijatar hitno, da čovjek ne povjeruje kolko ne može da odstupi u ime naroda i države, ali za svoje interese on kmeči, bruka šta rade, pjadio državu i još ima obraza da se buni i javlja
A i ova SDA sad izasla iz Sarajeva. .Ima ljudi i u drugim gradovima..
Pitanje je zasto uopste imamo izbore.
vecini smrtovnica u dzepu..
Bez uvrede svima za 2 godine sda isil
Koji ocajnici
Ahahahahaha jaooo luzera majko moja, pa imate li imalo dostojanstva stoko ona pateticna retrogradna