Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ULAZI U KOALICIJU SA LIJANOVICIMA. BRACA CE DOBITI SLOBODU, A BAKIR CE OD NJIH DOBITI GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA. sramota zaista,ja kao dugogodisnji simpatizer ove stranke sam sokiran.
NIJE MAHALA, LIJANOVICI POZIVAJU DA SE BAKIR PODRZI, NA SKUPOVIMA
Hajd' što bi dobio glasove, ali što bi dobio gratis sudžuke i ramsteka, sve dok traje mandat, a?
"Kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović kazao je da će SDA pobijediti zbog svega onoga što je učinila za narod u posljednje 24 godine, ali i zbog toga što ima najbolji plan za budućnost BiH." Pa jesu uradili. NAROD ZNA, valjda napokon zna da smo među najsiromašnijim zemljama. Šta su učinili u ove 24 godine da zaustave siromaštvo???? NIŠTA!!! Je li neko pratio u 21 sat dokumentarni film na tv ALFA. Samo jedan djelić o "brizi": http://www.youtube.com/watch?v=1V3vwKWy7Cc
Naprijed SDA. Naprijed Bakire, do velike pobjede. U JEDINSTVU JE SNAGA.
ko sto kazu, na sta spade kuca petrovica, pa tako i sda, u salama prave skupove sada, jos malo pa ce i u birtijama..!
TIPIČNO MAHALARENJE. SAMO MI JE ŽAO ŠTO JE MUSLIMANSKI NAROD UGLAVNOM ,,ĆORAV,, DA SE GRUBLJE NE IZRAZIM.
Mahnita naroda, pa nikad se opametiti!
Ništa dok ne otvorite fakultet u Kiseljaku....da se ne gurate u sali srednje škole....
Bošnjaci su danas razjedinjeni. Dajte da se kao narod konačno saberemo, da razmišljamo ko smo, šta smo i kuda naprijed. Jedino je SDA garant opstanka Bošnjaka, ali i BiH. Jedino je Bakir Izetbegović ustao u zaštitu Bošnjaka u entitetu RS“
Sandže.Go.Home. i Sanja da je najbolji je ustv. ista DF-ova asocijalna POLTRONČINA koja po cijeli dan smrada po forumima. Al neka te (iako si retard) bude drago da sa tobom promijenim poneki komentar cisto da zaboravis da si u memljivoj sobi, da nemas prijatelje i da si retard...
JE L` DA, DAJ DA SE BOŠNJACI UJEDINE I GLASAJU ZA SDA I BAKIRA IZETBEGOVIĆA. AMA VIDI MOLIM TE, KAKO SI NAIVAN. DA LI BI SE BOŠNJACI KOJIM SLUČAJEM MOGLI UJEDINITI PA KONAČNO NE GLASATI ZA OVU STRANKU I OVOG ČOVJEKA KOJI PREKO 20 GODINA VODI OVU ,,RAJU,, SVE DUBLJE I DUBLJE DO KONTEJNERA. NE ŠALJITE OVAKO PODMUKLE PORUKE JADNIM I NAPAĆENIM BOŠNJACIMA. KO BIVA GLASAJTE VI ZA SDA I BAKIRA PA ĆE VAM BITI JOŠ GORE I GORE SVE DOK NE POCRKATE OD GLADI. DA LI STE SVJESNI ŠTA TRAŽITE OD SIROTINJE, VJERUJETE LI VI U BOGA?
Nikolic kaze: "Nase teznje i aspiracije su ulazak u evro-atlantske integracije" Josipovic kaze: "Cuj, kompa, kuzis koliko ti je krevet dug, tolk'o se i pruzis" A Bakir bi na to samo jednu stvar da doda "Samo nek je zdravlja, bice sve, ako Bog da inshalllah, ako Bog da " Zeljko Komsic puni lulu mira dobio je shita od zvanicnog Alzira U oblaku dima dok uzima gitaru kaze: "Hajde ba' da zapjevamo onu nasu staru"? Politika je kurva Ubila je bomba Dzaba svi smo isti Svi smo ista govna
Evo October pominje gospodju Sebiju pa mi dozvolite da podsjetim i na Nedzada Polica koji je za 4 mjeseca u BosnaLijeku zaradio 45 000 KM predstavljajuci drzavni kapital. Pa nije Steve Jobs...otudjili ste se vi od naroda.
...I OD BOGA KOJEG SU IM PINA USTA...NEMA VEĆIH BOGOHULNIKA....ALI ETO DOĐE I NJIMA KRAJ
SMRT SDA!!!!!!!!!
Sto li Klix ne dozvoljava komentare na post "Sanela Jenkis ulazi u politiku?"
I ja se pitam, a bio sam pripremio komentar godine a sjebaše mi šemu skroz na skroz, majku im ......
...NE PUŠI GA DOVOLJNO...
Bićete na izborima kažnjeni za svu vašu bahatost i licemjerje prema ovom narodu, smećari nezasiti
Ma ne volim ih nikako,al vas dvojica govorite ko da postoji neki izbor?SDA jesu lopovi,al zar zaista mislite da je SDP,SBB,DF,Ceric bolja opcija??Pa svaki kandidat ima svoje nesto sto govori da ce biti lopov:),bas se raspametim za koga da glasam,nijedan podten izbor.
nemoj glasati onda i ostavi dokazane gnjide na vlasti. Kada neko nema mozak nema, jgb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu smećara nikako. "Istakao je da će se SDA nastaviti boriti protiv poniženja, nezaposlenosti i ekonomske propasti. " Šefik i Bakir dva SDA sokola, i od jednog i od drugog čitave familije do 5 koljena uhljebljene po telekomima, upravama , pi.k4ma materinim, i oni pričaju o ponižavanju. pa vi nas ponižavate gnjide. O vama je riječ u tom kontekstu.
Kolko imaju razumijevanja za narod pokazuje onaj Izetbegovicev Audi od 17000 KM. Sta fali dobrom pasatu od 50-ak hiljada? Taj covjek je u oblacima. Upravo on nas najvise ponizava.
...passat nema long varijantu :) ...a baki je dugonog, jelte...
Vidi Bakira, majku je3o, poveo onu smlatu ženu na turneju. Valjda da upozna teren, ako njemu šta bude da ona preuzme porodično nasljedstvo - našu nekadašnju državu koju su oteli. Gospoda Izetbegović Al Saud, mamu im je3em, uživjeli se u ulogu.
www.youtube.com/watch?v=9FWvTjGRQVg
divi im cehri bliskoistocnih ocam..