Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divljaci Uhvate divljaci Bosanca u džungli i ubace ga u kazan da ga skuhaju. Pitaju ga ima li posljednju želju. - Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima. - Šta? - Imate li vi SDP i SDA ovdje? - Nemamo! - Imate li HDZ? - Nemamo! - Imate li SNSD i SDS? - Nemamo! - Imate li Radom za boljitak, HSP, SBIH, PDP, SBB? - Nemamo! - Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu??? :))))))))))))))))))))
ZAmislimo samo koliko je sebicna stoka,koja je iskoristila rat,pa je sa okolnih brda,planina,raznih selendri sljegla u gradove,i Stranka Seljacke Anrahije im je radi vlastitih interesa (radi glasova) omogucila vjecni ostanak u tim gradovima,pa su im dali poslove,stanove,polozaje itd,i njih ne zanima sto je ta ista SDA unistila 70% njihovih sugradjana,komsija, nego glasaju za ove zlikovce,jer oni licno imaju interesa od njih. ALi nije Bog corava macka,sve se vrati u zivotu.
JADNO JE OVO SARAJEVO SA OVIMA ŠTO IH VI IZABRASTE. NAPRAVILI STE OD SARAJEVA SELENDRU U KOJOJ ŽIVIM JER NEMAM GDJE DRUGO. ČUJ KONAKOVIĆ, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZA IZVJESNO VRIJEME TREBA GLASATI I DONIJETI ODLUKU DA BILO KOJI DRUGI GRAD U BOSNI BUDE GLAVNI GRAD BOSNE I HERCEGOVINE JER SARAJEVO TO VEĆ NIJE NI PO ČEMU. POSELJAČILI STE GA DO TE MJERE DA JE ROGATICA VEĆI GRAD OD SARAJEVA. ČUJ BACKOVIĆA, AMAN VELIKI GOVORNIK, KONAKOVIĆ MOŽE UČINITI DOBRO OVOM GRADU AKO IMA SARADNIKE, KAKVE ĆE ON JADAN NE BIO IMATI SARADNIKE, ONAKVE KAO ŠTO JE ON SAM, NE DAO NAM BOG A I TI BACKOVIĆU NISI BOLJI, ISTI STE.
Ovaj glavonja Konakovic ako bude izabran onda treba izvrsit drzavni udar. Pa dokle ovo vise trpiti ljudi.. Pita li se iko odakle pare za vilu na Poljinama. Odakle kompetentnost za sjedanje u vladi. ko ove ljude bira ..ovo samo kod nas ima i moze da prodje. .. Ko je ovaj tip?????
Kad vidim ove "mozgove" i kapcitet postane me strah..
Sve sami degenerik do degenerika.
Blago nama u pm
Prije Vatikan izabere papu nego SDA mandatara. Mora se dobro organizovati šema kriminala jer su velike pare u pitanju. SDA je najveće zlo koje je pogodilo Bošnjake u njihovoj hiljadugodišnjoj historiji.
ovi svi iz sda imaju vile na poljina,protesti na poljinama za jos vece vile
mi smo najebali, bilo koji od njih dvojice bude izabran
ma nece raja da radi, nisu stranke krive ni 10% koliko pricate.
Seljacka Demokratska Anarhija! Ne valja nikako cim se ovim kriminalcima dozvoljava da nesto odlucuju,kako su se pojavili na ovim prostorima,narod nije zivio nikada gore.
beeeeeeeee beeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beeeee beee beeeeeeeeee Bakireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................. 100 000 radnih mesta Bakireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Konklava!Sta god izadje na dimnjak,bice p....n dim.
Koji god da dodje nema čarobni štapić i pitanje je dana kada će morati proglasiti bankrot. Raduje me što će SDA imenovati mandatara, da već jednom dotaknemo dno i d a se sistem resetuje. Uništili su nas ovih 19 godina koliko gospodare budžetom i životima svig gradjana kantona.