Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA ĆEMO S EKONOMIJOM, PRIVREDOM, POREZIMA? ŠTA ĆEMO SA TESTOVIMA, BOLNICAMA, ZDRAVSTVOM?
Trenutno se prikriva to na nacin da se pljuje na RS a ni blizu nisu uradili sto je RS uradio. A ovaca koliko hoces pa se pale na nacionalizam i idu gdje ih vodo SDA i njima slicni.
Ako imaš više pitanja nego odgovora ne bi se trebao baviti politikom nego knjigom. Uči pa piši
Jel moguce da u sred krize ova pogana SDA nista pametnije nema reci? Opet nake ugrozenosti dodatno stvaranje straha... sta rs ce se otcjepiti jer je pandemija u svijetu? Koliko ste nesposobni vrijedjate inteligenciju svakog normalnog
Sa Sokoca sam. Mene je iznenadio nivo discipline mojih tako reci divljaka i uopsteno u RS. Svi nose maske i rukavice, cekaju u redu pred prodavnicima. Potpuno smireno. Nema po ulici niko. Vidim da se seta po livadama. Bio sam u Sa juce, rasulo isrkeno.
stara poznata sokolačka gospoda 😂 🤣😂
SDA = vnaGo neuka
Cast pojedincima.
SDA je u Dejtonu verifikovala RS, samo da se zna. Biti dio SDA automatski znači podržavati Dejton i verifikaciju RS-a i sve što taj entitet predstavlja.
Tu bagru kada se sve ovo završi razbucati i izravnati račune....
Sta se bunite vi ste davno pristali na Dodikove zahtjeve o državljanstvu. Sad kad nas protjeraju po zakonu nesto se ko bunite. Ovaj scenarij ste trebali braco davno da znate al Nate bi viziju za to.
Poslije ove krize dolazi raspad. RS više nemožeš zadržati niti neke velike sile imaju vremena za balkan. A Rusija samo čeka da vrati milo za drago.
propasce rs sigurmo
Lakse se odvojiti nego pripojiti.. Uvjek bilo
I šta će biti sa tim punktovima ako ih postave. pa ima MUPKS svoj punkt/patrolu non stop na Lapišnici već 20 godina i ništa....Ne mogu oni nikoga vraćati ni zaustavljati. Uostalom šta bi na to rekli Lukavica, Pale, Sololac, Rogatica ako bi se ovdje uvele recipročne mjere pa pni ne bi mogli dolaziti na posao. Prije će biti da je proglasio vanredno stanje da se riješi opozicije i da donosi razne kriminalne odluke i pljačka tako što će vladati bez odluka NSRS.
A šeranića panjkaju zato što ga narod više voli od vještice, samo zato pto je jednom napravio lapsus i rekao državljani FBiH. Momak je godina ma radio po seoskim ambulantama oko Ključa i liječio njihove SDA pacijente. Na kraju svima nama u uvjerenju o državljanstvu piše državljanin BiH i FBiH. Nisam to izmislio ja ni Šeranić nego Alija Bakir i kompanija u Dejtonu.jbga..
Prvi policajac koji se postavi na liniju, zoljom ga skinut.
Mozete im popusiti ;;oni su sebi napravili ENTITET DRZAVU
Sta se primate na secesionisticke ideje kada je jasno da toga ne moze biti mirnim putem a u rat ne smije niko.
Kad vuk ostari,ovce ga hebu...Stara narodna poslovica.
Moraju uvesti vardeno stanje, kad nemaju dovljno ljekara itd.