Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaferovicu, Ahmetovic ce politicki nestati na sljedecim izborima, ali i vi iz SDA ce te. Je li vama iz SDA to jasno?
Uglavnom, SDA, ali i SBB se uvlace u sve veca i veca gofna. Onaj koji bude vodio malo ozbiljniju partiju Bosnjaka, taj uzima 2018 cijele izbore. Pazite sto sam vam rekao, SDP u nokautu, DF u nokautu, NS su uvijek bili quuurac od ovce i hobi par rezisera u pauzi filmova, SDA debakl, SBB identicno, ta partija koja bude malo ozbiljnije krenula u izbore 2018 godine, uzima vlast u Bosnjaka, a ovi svi idu u opoziciju i zatvor. Samo se pitam ko ce to biti?
U modi je partija koja ce slusati bosnjacki narod, koja ce o sve i jednom vaznijem pitanju osluskivati preko anketa sta misli bosnjacki narod i tako djelovati, a ne mu prkositi, varati ga, lagati ga i na kraju pljackati ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi ce zajedno sa poslanicima SNSD-a proizvest i rat ako treba samo da se akcize usvoje. A ovamo na sva vrata pričaju kako im kao ne trebaju akcize. Licemjeri SDA-SNSD-HDZ-SBB
A da đubre razmisliš o tome kada će te vi početi vraćati sve ono što ste uzeli ovom narodu,opljačkali.Sram te bilo idiote.
Kratki opis demokratije clanovima organa ove demokratske stranke. Demokratija je vladavina naroda koji izabire svog prestavnika, a koji treba da radi u njegovom interesu. Dakle, nije on stranci duzan nista, jer mu ona nije taj mandat ni dala. A sto se tice samog njega i jata iz kojeg je izbacen, sviju vas treba na trgove povjesati, da se pokaze sta se desikada ne radis u interesu naroda koji te je izabrao.
NE VRAČAJ KRIMINALCIMA NIŠTA!!!
Sadiković je opšte poznat po jedinoj stvari,a to je da ne zna pričati.
E neka znaju majmuni ala ovaj Dzaferovic i sl.
@jaba nije vazna prica, vec rad.Pogledajmo ove druge, koliko pricaju i obecavaju, a nista ne dobivamo iz tih priopcenja, sem nova zaduzenja.Mala zemlja kao sto je BiH, ce vracati sav dobitak za kamate zbog zaduzenja.Da bi ovi na vlasti imali sva zadovoljstva, zaduzivanju nece biti kraja.Novi nameti ce osiromasiti one, koji sada tek nekako prezijavljaju.Sve ce stagnirat,bit cei sve manje onih, koji ce imati kupovnu moc.
Ok, članci Klixa se izgleda mogu i čitati čime se okreće u vode žurnalizma ! :) Sramno je da jedan Ahmetović uči bivšeg SUDIJU Džaferovića PRAVU, al za TO SMO GLASALI ZAR NE ?? Naravno Amhmetoviću ste pravilno dali mandat jer Srebrnica niej SDa prčija a ktomu je još u Republici Srpskoj kojoj je krsni kum ALija Izetbegović također ... PRAVNIK. Pun mi ih je više ...
Hahaahaahaaa smijesno je vise spominjati sda jer to vise nije s od prave SDA osto sami sljam i otpad ljudski i ko je i valjo moro se pokvarit uz Bokira mazgu.
ovi iz sda za sve su glupi osim kad treba ukrast
Ahmetovic zna da je nepismen i zbog toga nije se trebao a niti smijo odmetati,kako odmetnici prolaze zna se,on je politicka proslost.SDA mora izvrsiti generalni remont u stranci ili ce i oni za Ahmetovicem.....
ja bi im prodo mandat za 200.000 kerma, ha ?
Jedan je HDZ i SNSD.... a bosnjaci imaju 101 stranku jer se kreteni nisu sposobi dogovoriti niti oko i jedne stvari, i zato ih jase ko' i kako stigne
Zna Džaferović da je mandat poslanički i da su to glasovi građana, a ne vlasništvo preduzeća SDA.
Bosnjaci ne znaju ko im je veci dusman, Covic, Dodik ili "njihovi" nesposobni tzv. predstavnici" na vlasti...SRAMOTA
Politička situacija u BiH je nalik na nogometnu utakmicu. Imamo ekipe, dobro uigrane i u formi. Vode ih treneri koji su vođeni vlastitim ambicijama i zanima ih da oni što više budu u centru pažnje. Igrači su samo sredstvo da u tome uspiju. Zato često vrše izmjene sa klupe (pojedinima je važno da zabljesnu, pa makar protivniku slomili nogu) , a transferi između ekipa su stalna pojava. A stalna pojava je i osnivanje novih momčadi.
Utakmica uvijek uđe u produžetak (stalno biranje jednih te istih). Simpatizeri ekipa su uvijek nekako prisutni, uvijek bodre. Pronađu sebi neku korist od ekipe za koju navijaju (rodbinsku, poslovnu, mafijašku, ...). Oni koji nemaju svoju ekipu, prate utakmicu kod kuće- govoreći da ekipe treba zamijeniti, ali ništa se ne čini. Izuzev rijetkih paljenja „baklji“.
@eufrozina „Skupljači lopti“ su tu da prikriju sve marifetluke i da navode na pogrešne tragove. Sudije sude kako im se koja ekipa svidi i ko ih više potplati, ili odvede na janje...
LUD,ZBUNJEN A NORMALNOG NEMA.Licno mislim da je konacno krenula erozija sa vrha piramide kriminalne SDA.Kako ce se dalne razasipti kula od lopovskih i hostaplerskih karata vidjet cemo.Poslije ovih je vojvoda(vezir)Scepo na redu