Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greska. Kaplan je sam odabrao nacelnika i to svojim postupcima
Najjadnije je ovdje da HDZ još jednom prolazi sa manipulacijom glasova.
Mislim da Kaplan sam greska od sebe pa jos baza iz koje dolazi dovodi do ovakvog rezultata.Ako je blentov Kaplan primjetio nepravilnosti bilo je i kulturnijeg nacina suprostavljanja od tuce,lupanja i bacanja.Ovim bi se SDA ako uopce i ima imalo intelektualne pameti dobro trebala pozabaviti
Ih jest ih strah od vasih prijetnji.... zovite opet ustani sud
Kako su oni posilili, nisu navikli na poraze, svak ih podrzavao, sada him neobicno da bilo sto izgube. Ucite se polako, nece vam vise niko ici na ruku, morate se pomalo navikavati. Stalne lazi i prevare ne mogu vjecno trajati.
Lako je tako eliminisati Kaplana, hajte na šake
Kažu napao Perića, a taj lopina 20 minuta kasnije nasmijan hoda Stocem. HDZ obmane i laži continues...
Jebavali svoju škutorsku mater, kako samo uspijevate ubijediti balije da za sve vaše izborne kurvaluke okrivljuju isključivo svoje kurvanjske stranke. Svaka vam čast. Balije nisu drugo ni zaslužile kad samo po svome pljuju. Ne treba im ni ono jada Bosne što im je preostalo. Uništite gnjide kad ne znaju što je svoje.
@RAMMSTEIN U te njihove podvale ne vjeruje ni jedan bosnjak kojeg znam,ovo je jednostavno preglasavanje u ciku gdje se krimosi ustask.i pokusavaju ko zrtve predstavit,al nije nicija do zore,ta olo.s se kar.a rodbinski puni su sunj.eva natalitet im u debeleom minusu itd...polako s njima ide na hajr al treba sabura...
Znači Bakar dade još jedan grad HDZ krvnicima. Mapa je napravljena.
PODRSKA KAPLANU. Sa banditima se drugacije ne moze.
Batinašu zaslužno noga. Pravna država ipak živi.
Zašto kabadahija nije još u ćuzi ???
Hebo Stolac Bakire,bitne su akcize na gorivo
Nije valjda da SDA u Stolcu nema ni jednog normalnog kandidata ili baš mora da bude nasilnik i kabadahija ...
Neka SDA predloži Kaplana za gradonačelnika Raqe. Tamo je njegova raja, pa sigurno pobjeđuje...
Po meni je ovo jos jedan licemjeran potez Bakira i njegove SDA. Sta Covic trazi,to Covic i dobije!U praksi se to i do sada pokazalo.Ovo je dogovor Bakira i Covica. Stolac je prodat!Uvjerit ce te se u skorije vrijeme.Kao sto je i Srebrenica prodata SNSD-u. Sve je to politika koju Bakir preko CIK-a vrlo vjesto provodi.
Apartheid vlada u Stocu. Fasisti nestat cete jednog dana.