Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda cosa nostra
No sikiriki,kod nas je hapsenje kao sportski ribolov.Uhvate,uslikaju,puste.😀
ovako su govorili i kad su amira zukica i causevica hapsili...sta sad treba...ko da se oglasi da je i hapsenje tijane ajfon drzavni udar...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
udarate vi nas vec dvajesipet kusura godina!
@ogledalcic Htjedoh isto da rečem, Al eto hvala istomišljenicima.
@ogledalcic Za dva minuta od objavljivanja, 27 pozitivnih glasova? Molim Marija i Darija Simica da ne nabijaju glasove za dusmanske komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stvarno ste smijesni vise
Ovo je SDA...razotkrili su svoje prljavo lice
Obo je parodija od vlasti i države
E pa vi ste im dali sve te pozicije sa kojih mogu karinđat bošnje, sve ključne pozicije u pravosuđu, minstarstva pravosuđa i finansija na svim nivoima. Hoćete da premikersku poziciju po svaku cijenu, eto vam je. Tražili ste gledajte, imate premijera al u zatvoru.
Taman posla da hdz uzme poziciju
vidis Bakire kako sad boli..svi ti nabrojani su zajedno stobom u koaliciji godinama KRALI,i KRADETE I SAD,i sto ste sutili..BILO VAM DOBRO.. ZASTO SEKU NIKO NEPRIVEDE I PRETRESE KLINICKI CENTAR.. KOGA VI VISE HEBETE 30 GODINA..
Ljudi, nemojte na SDA, ako padne SDA ode sve dođavola. Sve će se srušiti kao kula od karata. Ode nam i Dodik. Odmah za njim i Čović. Koga ćemo onda mrziti?
Zašto krijete ubojicu Dzenana Memica, bandoooooooo priiiiiznaaaaaj, bit ce vam lakše
Bravo konacno jedan LOPOV uhapsen kakav udar svi vi trba da ste pohapseni 25 godina kradete i dosta vise samo steta sto GOLI OTOK nije u BIH
Haha, stam Vas bilo, vi sprovodite udare na narod jos od poslije rata. A kad se vasem kriminalu stane u kraj onda drzavni udar..
Opet glasamo za SDA???????????
BH Blokatori rasturaju Bosnu..
Čega pokušaj? Pa hapšenje je uspjelo.
KMEEEEEERRR
Ma jah, diskriminirani vas nacerali da kradete da bi mogli praviti drzavni udar. To je to, razokrili ste ih.