Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja mislila da vama ne treba MMF !
MMF je jedina prava vlast kod nas, samo se njima treba obraćati narod. Direktno! Ovi naši su samo sitna riba, kojekavi referenti...preplaćeni i nesposobni.
VI DOLE U BOSNI STE NAJVECA STOKA MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
CEKAJ, ZAR AKCIZE NISU ZA AUTOCESTE! BAKIRE, KAZNA TI SLIJEDI KAO I LAGUMDZIJI, SPREMI SE ZA SLOBODNI PAD NAKON IZBORA I TI I SDA, KOJA CE SE BORITI 2018 GODINE ZA IZBORNI PRAG!
Brate akcize su za utoceste ali poskupljenjem akciza rastu cijene svega, a onda se ubire veci PDV.S ovim poskupljenjem od akciza ne mozes par kilometara napravit realno.Ali zato mores uze 200000 milki na porezima.Pun budzet pred nove izbore, kampanje ce biti raskosne.
Jest' da nije Islamske Zajednice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzeli ste toliko para da smo mogli komplet drzavu presvuci asvaltom. Lopovi i lazljivci. Sad nece biti penzija ako nebude skuplje gorivo. Dadnes na mostu a uzmes na cupriji. DEBILI JEDNI KOJI KRADETE I PLJACKATE OVAJ NAROD:
zar akcize nisu za autoput? pa poceli ste satno lagat!
E mamu vam je*em uhljebljenu! Necete vise vikendice dizat od budzeta i trosit nase pare da se gotivite, pa makar svi mi propali.
Ja koju šuplju ovi prosipaju. Pa zar penzije ne idu iz uplata doprinosa na plate? Ugroziće se stabilnost budžeta? Ugroziće se vaše plate, a to najviše boli. Hebeš radnike koji nisu mjesecima primali plate, nemoj da nama kasne plate.
Smrt MMF-u u BiH! - Živjela BiH!
Šta je SDA bagro sada ste opet udarili na penzionere? Mislite da nas uplašite ili šta? Nas više niti šta može da uplaši, a još manje inenadi . Vas Bogami čekaju velika iznenađenja! A, tek ćete se uplašiti!
Jebeeeeeem te kakireeeeee
Nadam se da ce kasniti penzije koje primaju bivsi borci, jedino na taj nacin i jedino oni ce vas skinuti sa vlasti. Ali svjesni ste vi toga, da se sa tim nije zaebavati pa se to nekako uvijek obezbjedi na vrijeme.
Pa pita li iko ovaj napaćeni jad od naroda, da li žele uopšte da ih zadužujete???????????
sebe nece ugroziti, sebi ce isplatiti, a za penzionere nema..... Bog ce vam svima suditi jednoga dana, kako cete dusu ispustiti
Kada sebi prvo isplate - to će im biti posčednje što su u životu uradili! Sve, ama sve morate namiriti, a šta ostane podijeliti uhljubima SDA i HDZ, te onima koji su im u koaliciji. U suprotnom, zna se; gori imovina ko na Poljinama isto tako i u Zapadnoj Hercegovini!
Čika Bakiru preporučujem da pročita knjigu "Globalizacija i dvojbe koje izaziva". Napisao ju je dvostruki dobitnik Nobelove nagrade, Joseph Stiglitz. Možda napokon shvati šta njegov dragi MMF može napraviti državi.
BAKIRE, KAZNA TI SLIJEDI KAO I LAGUMDZIJI, SPREMI SE ZA SLOBODNI PAD NAKON IZBORA I TI I SDA, KOJA CE SE BORITI 2018 GODINE ZA IZBORNI PRAG! NAKON TOGA, NI PORODICA TI NIJE SIGURNO OD SUDSKOG PROGONA AKO SU IMALI PRSTE U MEDU! UMJESTO DA POLIZES SVE I JEDNO BOSNJACKO DUPE I DA NE IZDAJES VISE BOSNJAKE I DA POKUSAS ISPRAVITI STO SE ISPRAVITI MOZE DO IZBORA, STA TI RADIS, TONES DUBLJE I DUBLJE, A STO SE TICE SDA, VELIKO JE PITANJE HOCE LI ONA BITI PARLAMENTARNA PARTIJA 2018!
SDA KAKO JE KRENULA, NAKON 2018 GODINE NECE BITI NI PARLAMENTARNA PARTIJA! JEDNO JE SIGURNO, OPOZICIJA SE TREBA VEC POCETI PRIPREMATI ZA IZBORE 2018 GODINE, PRVA I OSNOVNA STVAR, OSIGURATI DA NIKO NE SMIJE UKRASTI JEDAN GLAS ZA VRIJEME IZBORA 2018 GODINE, JER SDA/SBB/HDZ/SNSD KRADU IZBORE!
I KRADJI SE BAKIR I NADA. ZNA DA IZVAN TOGA NEMA NI TEORETSKE SANSE, ZATO MU TREBA PRIUSTITI DA NE MOZE UKRASTI IZBORE, NI ON, NI DODIK NI COVIC! AKO SVE NE BUDE REGULARNO, LJUDE NA ULICE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ostani uspravan. Kako ćeš pognute glave ispod zvijezda? Alija Izetbegović je ovo zapisao 2 godine prije svoje smrti, u oktobru 2001. godine. – Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo
Ne ocjenjivajući opšti politički doprinos r. Alije Izetbegovića, ne može se osporiti mudrost i značaj ovih izjava. Ipak treba upitati i podsjetiti njegove političke nasljednike, da li znaju kuda "vode ovaj brod"?
lewis jadsan si koliko svi mi na klixu,jesili skonto da si na klixu da i ti isto komentarises,rugala se serpa tavi.hahaha,sve veci kreten od kretena
gdjesu pare od penzionera za penzije,uplacivali su pio mio da bih dobijali penziju,hocete sad sa nasih ledza da ih isplacujete,ja da hocu plcati pio mio uplacivo bih ga sebi bagro lopovska,dagogda vam trebalo sve nase pare trebale za tramadole