Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca po kradji
Bakir je gori,on nemere ni dana vladati bez mmf kredita
Predlažem FBiH i PC-u da u slučaju da se akcize usvoje da svi izađemo napolje i blokiramo državne institucije i tražimo odgovornost za korupciju, mito, a pogotovo odgovornost ovih nadripolitičara za najlošiji život u regionu!!!!!
Samo protesti!!!
SDA, fuj !
kako se sda i snsd tj. bakir i dodo dogovore da uzmu krediti kako bi ga rastalili. kada je u pitanju dogovor u interesu naroda onda pljuju jedan po drugom, a narod stoka viče "tako je bakire da nije tebe srbi bi sve pokrali i pobili", a srbi viču "tako je milorade da nije tebe balije bi nas pobile i protjerale". istina je naravno drugačija. da nije njih narod bi živio normalno. da nije političara i glupog naroda ne bi bilo ni rata
Ali nikad nije do careva,uvijek je do podanika,tu je kvaka
Pogledaj samo kako su se fizički izobličili, jer nakon što su se razrodili od običnog naroda vremenom sve više liče na zvijeri. Ovdje definitivno treba pokrenuti jednu opsežnu sezonu lova na divlje štetočine.
Ja stvarno ne razumijem bošnjačku SDA bagru. Na svaku vijest o Erdosmradu govore kako je on preporodio Tursku zato što je riješio dužničkog ropstva i MMF-a. I kao takav je najbolji vladar na svijetu, poslije Sultana Sulejmana. Ako uzmemo u obzir da je to tačno, zašto je Kakir drugi najbolji vladar poslije Erdosmrada, ako nas uvodi u dužničko ropstvo povećanjem akzica i otvaranjem nove tranše MMF-a? Nije li to kontradiktorno jedno drugome? Jedan se zadužuje, drugi ne?
Svi uhljebi na vlasti su poslušnici svjetske oligarhije, u svim jugoslovenskim banana državama ali i šire.
treba sve političare smijeniti prije nego nanesu veću štetu.
samo se slozite da se politicarima umanji plata za 10 posto i eto napretka za drzavni budzet
ako može 30%
dobro bi bilo da im se umanji i za 10 posto
Nema nikakve sumnje u to da je za razliku od koalicionih partnera iz Sarajeva, Čović spreman da ide do kraja u ostvarivanju planova, prije svega zvaničnog Zagreba na teritoriji BiH, da obnovi Herceg-Bosnu. SDA i SNSD će se takođe pokrenuti i dogovoriti na akcizama. Za ovu gamad je jedini lijek - linč! Bošnjacima će Dodik i Čović naizmenično grijati i hladiti " treći entitet"- kao demoklov mač. Zato SDA i Izetbegoviće hitno utamaniti!
Nema na svijetu naroda kome ŽURNO udaraš akcize A NE MORQAŠ MU POLAGAT RAČUNE, ko ni gdje trošiš kredit MMFa. PODIJELI SE NA TRI DIJELA I BOG TE VESELIO ! Pojeo ga mrak, pa akd prispije OTPLATA HAJMO NOVI. ŽuRNO !!!! I to će tako sve dok ne budu morali dokazivati odakle im imovina u BiH ! ZAto je svi preventivno drže van BiH ! U MAroku izbila revolucija kad su za apr feninga podigli cijenu hljeba !
Zna Dudko gdje ce da udari u vitalni stub SDA.Mislim da je Sefik Dzaferovic trenutno najpametniji i najpismeniji SDA kadar koji imaju u vrhu vlasti.
Haha... SNSD podrzava SDS jer ih SDA ponizava... pa kao oni ce ih zastiti...haha...
SDA JE NAJVEĆI AGRESOR OVE DRZAVE!!
Pajseri biraju Rudonje, Rudonje troše, pajseri plačaju.
bake i dodik..dva dobra druga :)