Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksicu odlazi. Dosta je dogovora sa kriminalnim Sda i Df-om
Sto klix ne posveti clanak nekom liku koji se zove Ivan Crnjac, doslovno lik radi za BHRT a velica HercegBosnu i pise da je "mater takozvana onima koji HB zovu takozvanom". A vidim da su i neki stovatelji UZPHB prijavili Klix vijecu za stampu jer je nazvao HercegBosnu takozvanom. Ovo je po meni napad na slobodu novinara i trebali biste se tome posvetit.
ovaj koktel sda isdp je septicka
Vojine dosadan si,i ti i tvojih 709 glasova
Jel' sada ispadne da su glasači SDP-a glasali za SDA?
Na svim dosadašnjim izborima sam glasao za SDP. Nikad više. I niko iz moje familije. Ne drže se principa.
😂😂😂😂😂
Nermin Niksic KOMPENZACIJA metnu ga glasacima
Buzim, po tebi se pruzim
Hahahaha Vojin Mijatović na aparatima
Toliko o četvorkinim tzv građanskim namjerama, koaliraju sa SDA nacionalistima gdje god mogu a sa derugim nacionalistima neće, što će reći četvorka jednako bošnjački nacionalisti obučeni u poderan građanski dres. Zamalo da im povjerujem.
Najveći alpinistički poduhvat! Osvojen K2 u zimskom periodu posljednja planina veća od 8000 m osvojena zimi!
SDP je ispušio foru vec odavno.Niko više i ne gleda na njih kao na nekoga ko bi nešto mogao napraviti protiv ovih nacionalista. Bar ja, u zadnjih desetak godina nakon prodaje za fotelje sda
Nermin Nikšić je uveo diktaturu. Ne poštuje kadrovske odluke OO-a one kojima koji mu se suprostave prijeti povjerenstvima. Na funkcije postavlja svoje poslušnike do koji su većina višestruki preletači i imaju emaptiju prema SDP-u koao "Bajro prema materi". Kandidati za najviše funkcije mu ne izvršavaju osnovnu statutarnu odredbu - plaćanje članarine a onda dobivaju ministarske plate na osnovu te stranke.
Ovo onaj isti čovjek što je Hakiji Meholjiću, malo prije smrti, rekao da će doći u Srebrenicu i zaklati ga?
Ova dejtonska podjela BiH je probosanskim snagama onemogucila provodzenje ideje za koju se zalazu jer: 1.Ako ne koaliraju sa nacionalnim strankama,ostace vjecna opozicija,jer u RS i u Hrvatskim kantonima je zanemariva probosanska opcija i srbi i hrvati nebi imali legitimnog predstavnika. 2.Ako koaliraju,onda postanu izdajnici probosanske ideje i probosanski glasaci ih kazne. E dejtone,dejtone!