Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GROBARI TK. Otjerlai su sve imalo vrijedne i obrazovane iz TK a postavili nepismene seljake na funkcije. SILJO I KUKO BUDUCNOST SOMALIJE.
Kada nesposobni SDP 8 mjeseci nezna sa formira vlast moraju drugi
Vozač, kesu!!!
Kako vlada KS vara narod i zamazuje oci sve radi populizma. Vamo kao nece biti poskupljenja plina a vamo uzeli 8 mil iz budzeta da pokriju. A sta je budzet nego pare naroda. I tih 8 ce da uzmu sto je bila namjena za nesto drugo i dignu kredit sto ce opet narod da vraca. Kakve podvale prave. A Forto otisao u Kinu poveo delegaciju na trosak budzeta da trazi trolebuse :)
Niksicu sta ovo uradi casnim drugovima i drugaricama.Moli Baketa da te primi u svoje odaje
ipak...vlast je vlast
Ova dvojica sa slike zajedno ne znaju sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu
E moj jadni SDP. Povali te DF i njihovo lopovsko perfidno zalaganje za socijal demokratiju. Ama čim je u imenu stranke ime predjednika to je odma ološ i privatna prćija. Trebo si sdp napraviti normalan plan i ko hoce po vasim pravilima uzeti i na tk pokrenuti promjene. Ovako vasu iznutra i sa dfom SDA u potpunosti ugasi. Nazalost
Povratit cu
KOMUNISTI
Ko ne zna da napravi a zna da UNISTI
Grohotom se smijem...
Hahahhahahahahahhahahahahhah SDA drvlje i kamenje na PDA, napadala SDP i ove ostale sto su pregovarali sa njima, a vidi sad :D Politika je kurva, a u SDA ubjedljivo najvece fukse :D
Jasmine- Đasmine šta uradi od nas komunista
zakleti neprijatelji
SDP je od pobjednika napravio gubitnika. Umjesto da vodi TK oni su dozvolili ujedinjenje SDA i PDA. Gradjanima TK slijedi sumovrat, a sudbina SDP TK sudbina sarajevskog SDPa.
Pokusao je SDP na sve strane ali nepismeni i sve sebali
Ko o kome, kurve o postenju...
I oni nisu iz Tuzle, jbo vam oni mame...
Ko ce s kim vec kriminalac sa kriminalcem.
Ima li kome nejasno zasto je Kukic prije pola godine uletio kes vrhu SDPa?