Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je to gotova stvar kad je u pitanju drzavni nivo, jer ne bi bezveze saradjivali na federalnom nivou. Scepo i Dodik na aparatima :)
A niko nije ni očekivao da će Čović odbit vlast.
Pojelo se dobro, popilo se fino. Jaka drzava, jos jaci politicari.
Covic tvrdi pazar. Svaka cast Covicu. Ne volim te ali ti treba odati priznanje. Covic ce se sigurno pridruziti stranci SDA, samo je pitanje cijene. Ko zna sta ce mu Bakir obecati. Vjerovatno ce mu opet prodati Mostar kao sto mu je i babo uradio. Mozda ce mu cak i obecati treci entitet, ali javnost sigurno nece biti obavjestena o tome.
jes ih MZ isprepadala bit će vlast na svim nivoima formirana i prije nove godine
Milorad Dodik - počasni građanin stolnog grada Mostara u Herceg Bosni, i ambasador dobre volje hrvatsko-srpskih odnosa. Uručite ovom čovjeku ključeve grada i tariguz sa slikom Starog Mosta.
ja da sam na tvom mjestu, ja bi njega objesila negdje na zid i po cijeli dan bi ga gledala.....
Šta ga imam gledat
Covic upada u vlast 100%. Naivan je onaj ko je ocekivao danas dogovor o drzavnoj razini. Covic ce to odugovlaciti neko vrijeme kako bi poslije moga reci Dodiku ucinio sam sto sam mogao to je to, ja idem.
DAJ HDZ I SDA DOGOVORITE I OKRENITE SE EU I NATO DA I NAROD POBOSLJA ZIVOT DOSTA SVADJA I INATA DOSTAAAAAAAA
Dodik ne treba da se gura u drzavnu vlast, jer svi znamo kako je govorio o drzavi Bosni i Hercegovini i sta misli o njoj. Covic moze sanjati 3.entitet i Mostar kao stolni grad Hrvata, podjela nema, karata nema.
ma jebo covica i dodika supci obojica
ma ni Bakiru nije maslo za Ramazana.....
Ipak će biti po Čovićevom: - Sve hrvatske pozicije u Vladi FBiH -Partner iz RS-a se čeka (onaj ko formira vlast u RS-u) Šta je sa hrvatima u DF-u, gdje će oni?
Zar Čović hoće u koaliciju sa čovjekom koji ih je direktno majorizirao (Komšić)?
Ove stranke su i ranih 90ih vezele zastave i klele se u zajednicku borbu protiv "zajednickog" neprijatelja, a onda znamo sta je se desilo... u Mostaru je to jos uvijek vidljivo.
Šta kaže DODO? Pakuje li već kofere za put u jednom pravcu prema Rusiji? Dodika samo pravovremeni bijeg u Rusiju moze spasiti zatvora.
Blokirana je zadnjih 8 godina upravo zbog Dodika i Zlatka. Zlatko je dobio svoje na ovim izborima, jos ocistiti stetocinu Dodika i bice koliko toliko bolje, mada u ovoj drzavi nikad nece biti bajno.
Zao sam da nema dogovora i tako ce se to vuci kao sto je i Tihic stalno odgadjao i nadao se dogovoru ,dabogda mu zemlja kosti izbacila nista nije ucinio a uzimao pare
niti su oni sta dogovorili niti ce ikada ista dogovoriti ! ovako je bilo i nakon proslih izbora, ista prica, a sada je jedino pitanje hoce li cafir Incko opet podrzati Bosnjake ili ovaj put nece ...
Covic, Dodik, Bakir.... i gradani - nigdje veze