Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se dogovoriti da žele. Nama bi važniji trebao biti dogovor sa Hrvatima nego autoputevi za Beograd. Ali neka... Sve dođe na račun...
Hrvati zele iskljucivo deponiju u Bosnjackom dijelu...takav dogovor ocekuj
@dojime Oni su isti problem imali sa Slovenijom a danas ih ne interesuje Slovenija. Zar nikad niste putovali u Austriju, Slovencima trebalo 20 godina na asvaltiraju 5km puta do hrvatske granice da spoje mrežu. Ti moraš ići u pravom pravcu i neočekivati da te neko voli. Eno danas predjedavaju EUom, a EU im gradi pelješki most, a kinezi šljakaju za male pare. A u Srbiji i kod nas obrnuto. Zato Srbija nije put za nas.
Znaći u Mostaru treba biti posebna izborna jedinica, da Bošnjaci ne budu preglasani. U Federaciji to nesmi ni slućajno biti tako, jer to je dijelenje drzave....hajde nek mi neko objasni tu SDA-logiku!!!
@RudarskaZH Zato.napraviti gradansku drzavu na citavoj BiH.Jedan covjek jedan glas.
Ne glasati za SDA i naci drugu stranku, ako treba i osnovati jednu lokalnu samo za Hercegovinu.
Deponija mora bit na istočnoj strani,gdje se narod i inače ne kupa, pa i na osjete smrad.Navikli su, svakako smrde, manje ili više.
Zašto stalno stavljate sliku takozvanog starog mosta, tj kopiju nekadašnjeg. Ima noviji most na vrh avenije, dosta dobro izgleda. A tko hoće vidit stari most nek dođe s ronilačkom opremom.
Ček ček ,sada je ipak OHR taj koji reaguje? SDA šta mislite da se usaglasite ne može da se u Sarajevu ne pita u Mostaru pita jbm mu miša..
Ukinite im plate i dajte odkaz, onda ce te da vidite kako se dozovu i naprave sve sta i kako treba..
Nece sami sebi sjeci granu na kojoj sjede.
i kada Covic Bakiru kaze hoces da ti Seka leti sa direktorske funkcije jer je imenuje vlada FBiH ....onda Bakir kaze sacekaj Dragane jos malo da mi Zeljko isporuci vladu KSa i uzmi sta ti je volje , dobro zapamtite
Ja sam Bosnjak,ali stvarno se stidim ko vodi mostarski SDA,ko se sve pita i ko nam kroji sudbinu,pa svi skupa nemaju 4 razreda osnovne skole,ja se sam sebi gadim,fuj.A drugo vec su poceli sklanjati ljude iz gradske uprave u druge firme,ljubin sofer je vec presao u vatrogasnu,i tamo ce kao voditi racuna o fizickoj spremi vatrogasaca,isto kao i omer pajic,koji kao nesto radi u vatrogasnoj,a bio je nacelnik komunalnog,ma samo ih sklanjaju
Borite se za svoju djecu nedozvolite da nam kriminalci djele grad i djecu
Narode ustanite protiv ove BANDE
Kako samo te dvije stranke mogu da pregovaraju nije to njihovo privatno vlasnistvo,zar ti ljudi u Mostaru ne vide da su ove dvije stranke najveci lopovi i kriminalci .Pa HDZ je unistio svetinju Mostara ALUMINIUM a SDA samo potvrdije sto ovi rade jer se sve djeli.
Posto sir iz mjeha
u mostaru treba izbaciti sve politicke stranke sa vlasti i staviti normalnog covjeka, a pogotovo fasisti iz SDA HDZ treba zabraniti spomen te stranke. lincovati sve drugacije nece da moze
I bez citanja znam ko poziva OHR, naravno da su to bosnjacki naivni politicari, pa OHR nije donio odluke zadnjih 10 godina po pitanju nicega.
KAZE COVKE..BIT CE IZBORI U MOSTARU..NESEKIRAJTE SE.. POCEO JE BAKIR RASPARCAVATI DRZAVU..