Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uvjek ste i bili zajedno bando lopovska...
@oblutak123 ... ... za hdz i hrvate nema nikakvog dogovora dok se ne promjeni zakon o preglašavanju hrvata, bez obzira je li u pitanju formiranje vlasti ili anp i nato.
Davno je receno bolje imat stranku na vlasti nego Firmu ☝️Nikakve odgovornosti trosis budjet...
Gdje su mi sad ljepotani botovski, automatic i qmeckalo da mi objasne kako se drzavotvorna SDA bori protiv zlih hrvatskosrpskih udruzenih poduhvata. Ako nekome nije jasno kako ce ova koalicija uspjesno da posluje, nega pogleda Mostar i sav napredak ostvaren u njemu.
Samo, Hrvatio u BiH imaju pravo brinuti svoje brige, ne ni stricevic, ni rodjeni brat. Za to postoji medjunarodna zajednjica da pomogne ,
Samo, Hrvatio u BiH imaju pravo brinuti svoje brige, ne ni stricevic, ni rodjeni brat. Za to postoji medjunarodna zajednjica da pomogne , akol bude trebalo Hrvatima u BiH, ostali, k sebi prste, ali ima tu jos jedna veoma opasna stvar- svodjenje Hrvata, ustavo i drzavotvorne zazjednice ,na vjersku skupinu.
Gospodin moj Babo je, moj Babo je, nikada ne obiđe naše Bošnjake u Bijeljini, Zvorniku, Višegradu, Foči, Gacku, Bileći, Trebinju, Nevesinju, Stocu, Čapljini, Ljubuškom, Doboju, Kozarcu, Prijedoru, Banjaluci...
Bake se opet naguzio haha ha ha
Ispravno. Općine tipa B. Brod, Derventa, Doboj...
Ovima i rođeno dijete ima cijenu
Stani malo! Kako sad nije sporan Izborni zakon?! Kako nije sporno kad Bosnjaci izglasanju hrvata za načelnika Općine iliti Opstine Vares? Ovaj narod treba samo j€bavati! Nije bolje ni zaslužio.
Lagano pishaju po nama, lagano lagano.......
fuj. a necu u bosni ostati , makar ko ovi migranti bjezao ilegalno preko granice
dok je budala biti će i zajedništva
DOGOVOR MEDJU HITLEROM I MUSOLINIJEM. STA CEKA FRANKO?
A čudna mi čuda?Nije to ništa koliki sam ja krompir vidio.
Toliko je dogorilo da zajedno na izbore izlaze jer im se stado osulo hahahahahahahah
Dogorilo , bogami !!!
ma bravo sve ovo mi lici ko 90, samo su u to vijeme zajedno vezali zastave sad gezu ruke