Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kradite narod vas je ovlastio
Tuzno je sta je narod izabrao. Valjda nam nije dovoljno 20 godina sto nas kradu pa im jos treba 4 dati
Ne znam samo koga ce narod kriviti kada opet shvati sta je uradio i izabrao one koji nas 20 godina unistavaju, ne znam koga drugog bi mogli kriviti nego sami sebe.
nece nikog na zalost, smislit ce opet neku laz ko i do sad :(
Sami pali, sami se ubili. Dokazali smo da je narod sam sebi najveci neprijatelj. Samo naprijed Bakire, kradi nas sada kao da nema sutra
Ja bih nenu zvao bakom da te nijeeee Alijaaaaa!
Ua trendu u svijetu su trenutno ISIL i SDA
https://www.facebook.com/groups/1507919782802550/?fref=nf
Jadni ti kantoni! Ljudi ima da od muke za četri godine pozelene
tražili su dobili su, evo kako ide SDA prevara najbolje pokazuje slučaj tzv. ekspertne vlade u TK na čelu sa SDA-ovim premijerom Umihanićem, bojim se da to isto pčekuje i druge kantone gdje prima ima SDA.
CIK pod pritiskom USAID-a, Incka,Sorensena, americkog otpravnika vozova Hila, odugovlacenjem objave izbornih rezultata, pokusavaju da amortiziraju pobjedu probosanske SDA i da nametnu glasove prosrpskim SBB-DF
Pogledajte film ATENTAT. Pa vidite za koga smo glasali. Pa nek se pitamo što nam je ovako!!