Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a je li vladavina prava razbacati glasacke kutije? bez obzira sto je i mozda bio u pravu? ali nemate vi u SDhA pametnih i vrijednih umova koji mogu na izazove odgovoriti Ustavno...nemate jer vam je bitnije biti klimoglavac, agresivac, primitivac i laktas...
Bosnjačka politika, help, help,help
Moj Kaplane, i Alija je robijo pa dokle dogura. Da ne pominjem familiju. Sve je od dragog Allaha džš. Nek je samo hairli!
Bez sekiracije. U ovoj državi možeš u zatvor samo zbog 2-3 metra drva. Ostalo se ne pika.
Obican siledzije,propast za SDA je upravo on.
Esad Mulaomerovic - SDO niko neco pobijedutu noosss
JE.ES BUDALE! PAMETNI PLATE JALIJASE DA TO URADE A BUDALE KAO ONI SAMI TO RADE!
Ne mogu da shvatim Bošnjake koji ne vide da je vrh SDA postupio politički nezrelo kod odluke da se suprostavi izbornim manipulacijama u Stocu na način sileđžija i uličara, dajući takve upute a kasnije i podršku nastupu S. Kaplanu i ostalih SDA aktivista u Stocu. Umjesto da ih odmah isključe iz stranke oni ih dalje koriste predstavljajući ih kao žrtve političkog sudskog procesa od strane HDZ. Sa rušiteljima Bosne (BiH) se igra drugačije, sofisticiranije, politički mudrije.
Hoce li ikad u ovoj jebenoj drzavi neko da se suoci sa kaznom. sve jebeni monteri
Mene zanima ko je medena na slici... je*e mi se za ovog mamlaza...
miranda kerr buraz
Ja stakora
ovog kaplana je trebalo osuditi dok je bio ministar
Kaplane, pa ne možeš se kabadahijski ponašati! A tvoj šef i tvoja stranka u koaliciji sa HDZ.
Nadam se da ćeSDA podržati elektronsko glasanje da se nebi ponovila krađa izbora u Stocu.
Ovo je "svijetla" buducnost BiH! I onda se cudite sto je zemlja otisla 50 godina unazad kad je ovakvi "politicari: vode.
SDA i HDZ seljoberi i lopovi!