Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fortin potez je glup ali je još gluplje da mu pamet soli stranka čiji tajkuni žene drže kao robove koje rade po 12 sati, koje ne smiju zatrudnit da posao ne bi izgubile, itd. Rugao se lonac loncu, a oba šuplja.
SDA ga kritikuje 😂
@Jimmy McNulty e vala bas, sto ce reci ova vlast ista ako ne i gore nego prosla. samo licni stranacki interesi, na racun gradjana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma divno! SDA "soli pamet" Forti o hiljadama obrazovanih žena koje čekaju na biroima! Kao da ih je Forto poslao na biro, a ne SDA! I imaju još obraza sugerisati nekome da treba raditi na razvojnim projektima za zapošljavanje kojih su se sjetili sad, nakon 20 i kusur godina pljačke!
Hahahaha našli se pravi kritičari, nema dalje! Ovaj 8.mart postaje zanimljiviji od Dodika i afere zastava RS...
Koliko samo licemjerstva i lažnog morala, strašno!!!!
Glup potez. Pogotovu što je dao mogućnost da mu stranka koja 20 i nešto godina čašćava žene zaposlene u javnim institucijama i preduzećima novčanim nagradama i dernecima za 8. mart, a žene koje rade kod njihovih tajkuna nemaju ni godišnji odmor a da ne govorimo o slobodnom danu za 8. mart.
Ovaj lik je izgubljen u vremenu i prostoru...
Ima li on kakve savjetnike? Ziv bio malo se posavjetuj. Ako napravis treci kiks upitan si za tu poziciju.
......premijer KS Edina Forto da za 8. mart dame u institucijama gdje je to moguće dobiju slobodan dan dopunjuje sa odlukom da dio svog paushala da zenama koe su zaposlene u privatnom sektoru.
SDA nesto objasnjava, pa objasnite mamu vam sadamovsku gdje su milijarde koje su usle od '92 pa na ovamo. Gdje je zlato, da nije mozda u stanbolu? Mamu vam sadamovsku, ogranicenu!
Ratna pobjegulja i dezerterčina Forto i izdajnik Dino je nešto najtragikomičnije što se moglo desiti KS........
cijim parama forto placas njihov slobodan dan, jesi stavi na racun koliko kosta gradjane jedan slobodan dan??
Forto Boga mi s tobom nešto nije uredu!!! Šta uradi ovo čovječe??? Uzmi bolan pročitaj Zakon o praznicima, malo se informiši!!! Nemoj gluposti pričati!!!
Sda. Nemam komentar, samo testiram.
Ova sda je prava opozicija netreba ih mjenjati dok su u vlasti nista nerade ovako baram rade nesto zato trebaju zauvijek ostati opozicija jer kad su u vlasti samo znaju da kradu a nista da rade anili su vlast skoro 30 god. a nista ovo nisu uradili sto sada treze
@denydy drazi su mi i lopovi nego ovi ljigavci , iskreno. sta smo zasluzili da nam ovakvi likovi kroje sudbinu, nemaju dvije cuke u glavi. a fol neka programska koalicija, sve strucanjaci.
Ko se našao da govori o ženama ''Dedo dragi''.. Oni što kažu žena je da rađa, odgaja djecu, radi na njivi, cijepa drva, čisti, pere, ''bidne'' poslušna. Oni što me dozvoljavaju da se održi baletna predstava: '' jer žene dižu visoko noge u onim providnim trikoima a u ''muškadije'' baletana je ona izbočina u međunožju.
majstore svaka čast, a sad nek oni daju slobodan dan ženama zaposlenim u bingu konzumu robotu amku u bankama i svuđe đe hi gazde deru, nek si kliku zelen(ašk)u izbacijo na ledinu nek si him razotkrijo golu guz_cu