Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se "Jako zuri i zeli brza rjesenja " hahahahaah , a nema izbora 15 godina . Sto Muslimani nece zajedno i da im Hrvati izaberu gradonaclenika , kao vi njima Komsica ? Pa ne moze ponekada i pomalo zajednistva .
SDA HDZ SNSD kuga posast katasrofa Narod=ovca glup godina isto i nikako jadnik da se opameti, e moj narode
Ako Europa hoce da pomogne, treba da ukine ovaj sistem, kojem je i sama kumovala, a ne da seru i jednako potenciraju ovo stanje kroz tetosenje banditskofasisticke hdz politike. Smrdljiva EU idalje presipa iz supljeg u suplje.
Dokle vise cekati??????????
ovako izgledaju vijesti u normalnim zemljama, nakon izbora ... http://theontariotimes.com/ ,,, boli ih qitta za sve
"...misli li to austrijski diplomat Schausberger,da bi bilo fer i posteno dodijeliti Mostar HDZ-u, obzirom da mu je ratno rukovodstvo,cuvena hrvatska sestorka,neki dan u Hagu osudjena za udruzeni zlocinacki poduhvat u Bosni 92-95."
"...za Mostar i mostarce je bolje da bude podijeljen grad,nego da njime upravljaju slijednici i stopanici clanova UZP,ratnih zlocinaca,hulja...."
Pa znaju i u Evropi da je rahmetli Aljo Zivkovic, prodao Hercegovinu i Mostar kamenjarskim srbima. SDA kad god izda zemlju i narod, pravi se luda.
Nas Bakir ce iznaci rijesenje, on je pametan lider, sve sto predlozi izgleda tako pametno. u buducnosti ce imati jos sest zena, jer to Islam dozvoljava. Ova zemlja sa Bakirom moze samo naprijed, nazad ne moze nikako.
ja bi se zapitao kako fašistička europa gura fašistički hdz.
Stavljaju provokativne bijelih krstova po bošnjačkim selima na Dubravama kod Čapljine, neće opština da išta popravi ili ulaže tamo a pričaju UZP-ovci o majorizaciji?
HDZova sestrinska firma je SDA
Nije sreca zeljka puna vreca, ima dalje i od torova
Smece od stranaka SDA i HDZ.
Kako to majorizirani hoce da majoriziraju druge kada su vecina, a kada su manjina onda kuknjava da su ugrozeni. Tako i za ove ,, vecinske" kao i za one mitomane.... Licemjerstvo stada