Sirnica1145
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
20.08.2019.
Komentari
73
Komentari korisnika
Bake se sada uz sadašnju Covid-19 pandemiju nada još jednu Veliku depresiju pa da ko Hićo u Njemačkoj pobijedi demokratske izbori i postane novi Fuhrer-Beg Bosanske Rajh-Sultanat.
Boga mi moga one Bošnje u Dubrave kod Čapljine nisu dobri, znam barem 20 ljudu iz Domanovića i Bivoljeg Brda što su glasali za HDZ-a. Dobro jebeš zelenu stoku iz SDA ali make ti ustaše…
Bila je i Čapljina mali Pariz za vrijeme Juge pa gledaj ko je sad tamo!
smiri se škutore, valja sutra poselamati se sestre koja putuje idug put iz Trebižata do Dortmunda zauvijek:)
Što ove ustaše postaju agresivne čim se spominje Stolac na Klixu hahahah. Zna stoka da ga moraju uzet za onu stvar kad je u pitanju Stolac!! Dosta je bilo više 27 godina fašizma i nepravde nad većinskim narodom koji je svoj rad i trud u toj čaršiji ulagao vijekovima. Mutavci moraju znati da protjerivanjem jednog naroda u ljeto 93:e ne znači da će Stolac biti ustaški “Festung”
Naravno da će te izlazit na izbore za svoja prava u našem gradu. Ali ako opet budete doveli nekoga ko Momčila Perišića sa peksinim rezervistima da ruši i ubija ljude po Mostaru, nećemo stati ovaj put ni do Gacka.
Ima kamenjari da ga prime od Vrapčića niz Neretve sve do Metkovića!! RA 81❤️
Tako to Prozorčani radu sa škutorima kad su zajedno skupa! Nažalost u ratnom oktobru 92 je 3000 tih istih škutora napalo Prozor i zavadili te dvije narode i samo zbog njih su se desile strahote kao Uzdol,Here,Crni Vrh i tako dalje. Nikad više neće!
Šteta što rahmetli Aljo nije pustio Muslimansku Brigadu da čiste ove vlahe od Putićeva pa do Viteza.
Ustaše iz enklava oko Viteza i Kreševa će narediti gdje će se 150. 000 Bošnjaka liječiti?? Ma mrš u tri lijepe.