Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra naslov u AVAZU: Eksluzivno: Željko Komšić je ustvari vođa IDILA Al-Bagdadi??? Otkrivamo: Kako je SDA prodala utakmicu izraelu??? U fokusu: HDZ Sabotirao kometsku sondu Philae!!!
hahaha ma nek pisu sta hoce i onako ih vise niko i necita ;) nadam se!
AVAZ=EXPRES=žuta štampa
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Pojednostavljeno, Čović otkačio Dodika, a Željko Radončića.
Sutra u Avazu naslov: U Bakira na sastanku sa Čovićem bio otkopčan šlic
Vidi Baketa kako svog potrčku gleda preko oka...E moj Željko,da mi je neko pričao da ćeš biti tu gdje jesi i šurovati sa ovima ...Mnoge si razočarao i trudićemo se da te za to nagradimo za dvije godine.
Bakir: Cova, da pridji u koaliciju.. Covic: Ma jarane, znas da sam se rukovao sa Dodikom. Bakir: Ma pusti Dodika, dodji u koaliciju pa da formiramo vlast. Covic: Ma neznam, razmislicu... Bakir: Ma nemas sta razmisljati. Samo pridji i reci cijenu. Covic: Ma neznam... Bakir: Samo reci sta hoces, nije problem. Hrvatska televizija, Mostar, entitet... nista nije problem. Samo mi se pridruzi, pa da vladamo.
Cestitke Draganu, Bakiru i Zeljku, kao i narodu koje zastupaju !!!
"Ovaj sporazum što smo danas potpisali nije u suprotnosti sa bilo čim o čemu smo razgovarali sa SNSD-om. Ovo je samo osnova, nije čak ni sporazum, već su samo osnovni pravci našeg djelovanja i ne vidim tu nikakvu razliku u odnosu na ono o čemu smo razgovarali sa SNSD-om”, istakao je Čović za RTRS. Čović ne uliva povjerenje u smislu odustajanja od linije "Cvetković-Maček" ili Tuđman-Milošević. To već shvataju i Zagreb i Brisel... Njima je doduše svejedno za BiH, ali ne bi voljeli ruski uticaj, blizu svoje avlije... Svi koriste ucjene i pritiske, jedino se Bošnjaci ponašaju kao budale.... Pa trebalo je pozvatii Putina u Sarajevo, da se malo Evropa zapita, u šta sve može odvesti tolerisanje opstrukcija i zastoja Evropskog puta u BiH...
Evo prozivaju me pojedinci gdje sam nestao, pa tu sam vijesti, citam a ne komentarisem, cekam da vidim da li ce ovo izaci na dobro ili na ono sto ne bih volio da se desi. Nr mogu se neke stvari ni komentarisati dok se ne poslozi sve. Kada se poslozi vidjet cemo ko ce biti u pravu, za koga je narod glasao, da li ce izdati narod ili nece. Najsretniji bih bio da bude pomaka naprijed,da se krene, ali sumnjam uveliko za to jer Covic gazduje, Bakir gazduje, gazduju oni koji su gazdovali 18 godina. Sto se tice DF-a vez komentara sam jer treba vremena da se uoci razlika izmedju dobra i zla. Do sada je greska sto su sa SDA i HDZ-om koalirali, vidjet cemo dalje kako ce se odvijati.
18 studeni, sastali se na dan hz hb, bolje da ovako napisem. Poklon, a do 25-og ce se znati sve, Covic zadovoljan
Svaka cast, idemo raditi sada!
-Izduva ga Dodik...Pouka:sa Hrvatima nikada nista ne dogovarati!!! -Nova vlast...Ovo nesto slicno kao i 90.U vrhu vlasti SDA,SDS,HDZ!!!Moglo bi doci i do nekih sukoba ili rata...
u ovom trenutku najbolja koalicija ipak.
SVAKA CAST DRAGANE COVICU OTKACI SE CETE DODIKA HRVATSKI NAROD U BIH HOCE U EU I NATO ISTO KAO I HRVATSKA
Hajmo Bosnoooo, Hajmo Hercegovinoooo....
Je li ovo i na državnom nivou ili samo Federalnom?
Covic je vjerovatno procitao onaj moj komentar od sinoc, pogodilo ga, pa potpisao.
Ja mislim da je prpa EU zato sto su se međedi iz Rusije poceli motat polako oko ovih prostora i da se moralo to nabrzinu odradit.Do sad im nije bilo u interesu.Po meni je EU direktiva jedini razlog sto se ovi naši chobani nisu do sad nista ni dogovarali.
BAKE SVJETSKI LIK! Nevjerovatno, glasao sam za SDA ali nisam vjerovao, razvali ih Bake po šavovima, ispade gigant, car, potez na svjetskom nivou, svaka čast. Prvi put od aprilskog paketa smo pri šutu, ovo bi stvarno mogla da bude najava konačno nečeg novog.
Treceg entiteta...
da, ako su ti pink, avaz i svet osnovni izvori informisanja. u suprotnom normalan čovjek vidi miletov kraj, jednostavno zato što "koalicija za promjene" preuzima sipa-u, gdje će konačno otkočiti procese protiv mileta i napraviti "bosanskog sanadera" za evropske potrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)