Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ogradi od nespijeha i udupla moguce bodove u igri \"spasavaj sto se spasiti moze\" SDA ulaze Kviska.
mogul te SDA buddale naci neko novo mladje lice bog ih jebbo gluppe
Direktno, a ne iskrivljeno! ODE, TRKI! AMERI GA SKINULI, KOJI OBOŽAVAJU BIH..
heh, divno. Jedini covjek koji je imao (ono) da se suprostavi bezakonju i sad treba da ga smjene? Meh, mogli smo i pretpostaviti da ce se to desiti. Osim sto je jedini bosnjak koji je bio na celu u nekoj sigurnosnoj agenciji, to sto su mu se Amerikanci zamjerili jer zapravo radi svoj posao u okviru zakona je bila kap koja je prelila casu izgleda.
Sda bi se treb\'o izjasnit zasto hoce smijenit Sadovica,meni licno on radi dobro i u kakvoj politickoj i ekonomskoj situcaiji je nasa zemlja on bar radi nesto konkretno,a kad bi jos zatvorio debelog lopova s laktasa fasistu za 150 000 000 maraka sto je pokrao drzavu i njen narod?! PODRSKA SADOVICU! BiH4EVER!
stvarno cirkus,sda sto da smijenite sadovica,glupani pa on je jedan rijetki koji radi nesto u ovoj drzavi i za drzavu?
nezna ni sda šta radi zašto je potrebna smjena gos..sadovića neće biti sposobniji od njega..
e kebu obavezno treba stavit, iovako puno radi, sto njega vise ne smjene!!!??
dodje li bisera bice jos gore, a kontali smo da gore ne moze:)
Idi vise spodobo