Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.eisa Ceri.ća za šefa bosansko-sandžačke Al Q.aide!!!!!!!!!!!!!!!
IZ je verbalna inkvizicija, a da im neko da vlast bil i bi i prava. Uvijek prozivaju sve osim one kod kojih lezi zaista problem svih ljudi u BiH, pa i Bosnjaka, prozivaju sve osim SDA. SDA pametuje lafo nesto, salje prazna saopstenja gdje mlako kritikuje IZ, nemaju ja.ja da kazu da je IZ najvece zlo muslimana u BiH, posebno onog dijela Bosnjaka koji je liberalan, normalan i evropeiziran. IZ i njene sluzbe od rata na ovamo dobivaju izbore za SDA na hudbama i slicnim dogadjajima.
Kojim institucijama buuuuuuhahahahhaahahahaha Ovi grobari drzave i nacije iz SDA mogu se koncentrisat samo na ono sto je ostalo od BiH. Nije to ni tako malo: tri su to grada, tri univerziteta, kompaktna teritorija, imamo nešto i autoputa :-)
Cera je car. Treba ga ustoličiti za doživotnog Emira i REJSA svih muslimana u Bosni. i da oženi još najmanje dvije od po 22 godine, al da su frže. doktor da provjeri prije bocanja.
hoce cera da im razj.ebe koaliciju :-)
Cera CAR-e, svaka ti dala poslije Ramazana!
http://www.rijaset.ba/images/stories/Za-download/Izvjestaj-o-islamofobiji_finalna_verzija_2004_2011.pdf
Valjade nam ova SDA :-)
sdp je u Sarajevu dobio oko 25%. kanton. nema vas baš nešto. puno se kofrčite. biće još belaja.
Nisam znao da se borci protiv terorizma zovu islamofobi...e cera, cera..jesi šalđija, šališ se ti jelde???
sdp = komunjare = banda
Sranje obicno, oni koji vladaju ovom drzavom evo vec 20 godina, a ovdje mislim i na velike katolike, pravoslavce kao i muslimane i koji su ovu drzavu doveli na prosjacki stap se bune radi neke fobije...pff!
Znas u cemu je razlika izmedju C.er.ic.a i D.o.di.ka...i jedan i drugi pozivaju svoj narod na ujedinjenje i da se znaju vjerska obiljezja...samo sto kod dodika njegovi skrbi su 100% za njega i velicaju svoje skrpstvo...dok kod c.e.ri.ca njegov narod se dijeli na vjernike i Is.la.mofobicare,tj. na vjernike i ove sto im smeta sto u Is.l.a.mu je zabranjeno da se pije alkohol..pa zbog toga sto hocemo da budemo \"mu.sli.mani\" sa casicom rakije nam se desila sreb.re.nica jer se do pred sami rat u nekim djelovima bosne krpila kr.me.tina i tu.kla šljiva sa skrbima...i sad ovim istim sto su izgubili sve u ratu smeta Re.js.ovo pozivanje na vjeru i jedinstvo, da imas svoj identitet...i ovi isti ponovo se NE razlikuju od s.kr.ba i hrvata...hrvati vole svoj narod i vjeru i slozni su...dodikovci vole svoj narod i vjeru i takodjer su slozni, al bosanci mu.sli.mani sve tudje vole ,samo svoje NE...
kad bi SDA malo vise stitila prava Bosnjaka Muslimana a malo manje plovila u mutnom ne bi se morala IZ toliko mijesati, ali neko mora
bez podrške iz sda ne bi osvojila ni 2 posto tako da bi konfontacija sa navedenom vjerskom organizacijom značila političko samoubistvo
ti si ba ozbiljno poremecen i treba te skloniti iz drustva i daleko od interneta