Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba imat muda bit balija u Bjeljini. Aferim!
Biće da su veća muda...
@Vlahobran91 Овдје је говор о ултра-десничарима, што је уствари чланство СДА. Ја још нисам чуо за србске странке у муслиманском дијелу Сарајева. Тако да, мијешаш бабе и жебе.
Spavaš li mirno Mićić Mićo
Koalicija Bakir-Seselj-Karadzic Ipak je LOVA najbitnija
Izmedju dva zla se bira ono manje. Dobar potez SDA. Jedino sto je debilni Bakir I. u svojoj koaliciji od svih zala odabrao ono ubjedljivo najgore, Fahrudina Radoncica. I to evo kako se sada prica sam je to jos trazio.
sta ocekivati od stranke cijem predsjedniku Braboncic kaze da mu je otac bio mafijas, ubica, a on na to odgovara da je koalicija stabilna. Ovi politicari bi i rodjenu mater prodali za pare.
Bas ce to biti slozna koalicija.
Tako ste ucestvovali u vlasti i 92 pa smo vidjeli na sta je to izaslo
imali ste opciju: fotelja ili ne....
ništa novo za SDA, sve je onaj lopov sandžački o njima već reko
Neophodno je uvaliti se na sto vise fotelja, to je jedino bitno.
samo da su u vlasti, mamu im SDA - ovsku smecarsku,a vi glasaci(ovce) ste ustvari glasali za SDA 20 god samo zbog tog sto su nam dali tzv drzavu u ratu protiv SDSa i njihovih pristalica...