Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kmecite sa ovim svojim obavjestenjima koje niko i ne cita! Pa ako se hvalite da ste najjaca stranka u BiH pa dajte i dokazite se! HDZ ima vise ovlasti u Federaciji nego u Dalmaciji sto ima! A eto vam i Mile poceo rovariti po "vasem" dijelu zemlje( 42 u RS i 3 u F)
Sve ok Bake, još samo si trebao pojasniti kako bi to izveo. Od 6 mjeseci do 5 godina zatvorio bi sve organizatore, političke partije i 95% građana RS koji podržavaju 9.januar? Dajte ljudi, prestanite se više preseravati s glupim iluzionističkim priopćenjima i prihvatite realnost potojećeg stanja u BiH.
si ste vi politicari krvopije vamiri bando
bake idi brate dosta si nahapo pusti narod da makar malo proživio kako ne vidiš da te vole samo oni koje potplacujes prava si lopina grlis se sa dodikom poslije izbora a prije drvlje i kamenje jedan nadrugog pravis narod glupim zaposli ti sto hiljada aferim po stranim zemljama imas jake veze ostario si u babinoj fotelji a nemas se cim pofaliti da si uradio nesto dobro zo
Stipu ba 9-ti januar, neka sud procesuira aferu respiratori i ostale važnije stvari.
bake de da ti dušanka majkić da ti opozivnu ostavku za nekog ministra :D.
Uzmite tri, bilo koje izjave lidera tri naroda, od 95-2020 i videcete jasno da je cilj tih izjava homogenizovanje biraca,svako za svoga po formuli: Vi napadajte drzavnost,mi je branimo,treci su ugrozeni,a rezultat je: Dugorocni ostanak na vlasti i uzivanje u blagodatima vlasti a dzava sve slabija i slabija.Sudovi sute, umjesto sudova politicari pricaju o pravu. Dok Evropa mirno posmatra jer joj iz nekog razloga odgovara. A mi se uporno fatamo na udicu i svadzamo se.
Na stranu koliko je kome drag ili mrzak B. Izetbegović, li njegov rahmetli otac, činjenica je da Dodika na vlasti drži mržnja prema Bosni, Bošnjacima i islamu, a ne Izetbegović, jer ista takva obmana je bila plasirana kad je u Predsjedništvu sjedio Silajdžić. A tačno je da bi Mileta Srbi raskomadali da nema Bošnjaka, međutim, kako rekoh, dooobro razmislite šta je uzrok a šta posljedica prije nego što nešto lupite
Pravosuđe u BiH = SNSD , SDA I HDZ.
Trazimo od drugi da postuju ustav koji krsi nas krizni stab
@Kavzsbq193bs hajde začepi do jučer nisi ni znao sta je ustav
Cuj neustavan praznik, pa nije SDA priznala ustavnu odluku o glasanju u Mostaru, pa radi toga nije bilo izbora 12 godina, kakva dvolicnost
Covjek koji se na bilo koji nacin bori za ovu drzavu ne moze smoriti, bio to Komsic, Izetbegovic ili bilo ko drugi, svaka cast svakom sto se bori za nasu drzavu. A sto se tice zaposljavanja rodbine, sacekajte par mjeseci u svakoj opstini ce biti rodbine bez obzira na stranku. Ako mislite na zakon o zabrani zaposljavanja rodbine to su samo price jer krse ljudska prava sa tim.
Ima tuzilastvo puno posla prije procesuiranja 9 januara? Ja ga ne priznajem i ne slavim, ako neko hoce to da radi neka slavi? Bolje samo ne pridavati tome paznju, nego da pitam samo sta ima za respiratore? Jer sve me strah ko ce nabavit vakcine ?Stipu te retorike ove!!!
I tako:"u krug,u krug,u krug,u krug,igramo valcer,ja i drug.......vec 25 godina ista prica.
Eh,što Ja nemam bar jednu vreću zlata. Otišao bi da niko ne zna gdje sam.
Mali INTEEKTUALNI KAPACITET jednog BEZVEZNJAKA !!!
Cuj ovog debila, narod mu gladuje a on se brine o rsu i njihovim budalastinama...nije nam debil dodik kriv za lose stanje i los zivot, u ovom dijelu drzave, ova spodoba je kriva a oni nek slave sta hoce nebitno je i nebitni su...