Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skrivate se iza Boga, skrivate se iza naroda, a jedino sto vas interesuje je vlast i pljackanje ove napacene drzave BiH.
28. godina SDA na vlasti, 28 godina siromastva, nepotizma i beznađa. Pa opet glasaj ali se onda nemoj žaliti da ti je loše...
Bošnjaci su već i bez krize izvukli najdeblji kraj. Jao nama ako se Srbija odluči približiti zapadu. Dok još nisu može se ovako igrati u krug.
Dodik je odavno deveo i uzima dobro pare od naroda! A ovi uzimaju al slabije djele kese!
de ba, ne mozes seku da dovedes u red a vamo bi ti nesto...
Cujem da se Dodig usro u gace😂😂😂
Tako je! Lupi sakom od stol i reci sta da se radi! VIVA SDA, VIVA EL'BAKE
O BOŽE DAJ MI CRNI MEREDES JER JE TO ČUDO NAD ČUDIMA LIJEPO JE NEKAŽNJENO VOZITI PO CVIJEĆU I LJUDIMA
Meni lici da ovaj Bakir poziva na rat iz naslova.
Jačaju jedan drugom leđa
E moj Bake. Tebi će Sebi-Ja, zavući deblji kraj u pakasch.
Sta, ko nismo vec u krizi ??
Čuj?? Zar mi to nismo u krizi zadnjih 30 godina ili to mi još ne znamo šta je prava kriza.
Bakir je u pravu i treba ga podržati, ali brate moramo priznati da je nesposoban i sramota ko nam je lider. Bojim se da on ništa ne preduzima dok mu to ne odobri ona aspida iz UKC. To je žalosno na šta je spao većinski narod u Bosni.
Dodik će odvesti Republiku Srpsku u porpasta a Srpski narod možda u nestanak!
Zar je ova zemlja ikada izašla iz krize evo već 30 godina? Baš briga vas političara za krizu, vi volite kad su te krize zato ih sami i stvarate da ste vi u centru pažnju i da možete bolje pljačkati ove jadne narode dok im šarene laže stavljate pred oči i odvraćate pažnju od bitnih stvari i vaših lopovluka.Vama je kao bubregu u loju ali doći će i vaš kraj, kako ste vi srozali ovu zemlju i narode nakon rata tako će i narodi vas srozati!
ovo se samo ratom moze rjesit. idemo forto kojovic naprijed sa mitraljezima kirba sa tnt vestom trci za njima ostali. svi u napad i albanci i mi u isto vrijeme udar na srbiju do beograda idemo.