Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top tvrdnja dana: Propustio pružiti priliku domaćim institucijama, hahahahaha.
Svabo je to. Nema greske.
Šmitu,nemaš pravo davat nekom nesta a da nije tvoje.Nemožeš davat BiH rušiteljima,vlasnicima logora u ratu,negatorima genocida,itd.Ako imaš svoje teritorije u Njemačkoj,vodi ih tamo i daj im,pa neka vladaju nad vama nijemcima,OVDE TO NEČE PROČ BEZBOLNO,ZAPAMTI
Ovi iz OHR kazu da Herr Schmidt u carapama nosi stare deutsche marke, onako za srecu.
Ja koliko vidim za 10 godina najkasnije tri etničke države tek onda nastaje klanica.Vračanje oduzetih teritorija ratom 92-95 ako ostane ovaj orocenata 3%Jer svi koji su ispod 3% njima je oduzeto ustavno pravo da budu brani a omogčeno da biraju I odna nema svrhe živiti na prostoru gdje ne možeš biti biran po zakonu.....Ovo je sve otišlo u tri PM.
Pazi se šmite jes vidio kako puhalo završi karijeru
glasanje u pet kantona za hrvatskog clana, ne u sarajevu, tuzli
SMIT JE KRALJ KARLO
napisano je KARLO,a klix falsificira
Treba onda ići na cenzura od 51%.
Cenzus od 51%
Nije zaboravio jer samo izvršava svoga mentora merkalove dok građanski opredeljeni političari se ponašaju kao ovce umjesto da davno građane povedu na demonstracije tražeći ostavku Shmita . Da treba organizovati izlazak na ulice za (LSBT)-pedere onda bi već 3 puta dosad izašli. Moraju se organizovati izlazak pred OHR i traćiti ostavku ovog merkalove glavonje SMITHA
Probosanski politicari su kratkog i plitkog uma.Zar Smita nije Hrvatska odlikovala,zar ga Hrvatska nije preko Merkel dovela u Bosnu.Je li"slucajno" sudija Ustavnog suda Njemica.Naravno da NIJE.
Još mi tačno ne znamo kakvu će i hoće li Schmidt ikakvu odluku donijeti, ali reći da je propustio da pruži priliku da domaće institucije donesu odluku, može neko koga su iznenada probudili u Čileu i pitali ga šta misli o njegovoj eventualnoj odluci.
Sto vam dobri bosnjani sada smeta nametanje odluke od strane visokog predstavnika a pijasnja nametanja vam nisu smetala, cak sta vise prizivali ste ih, sta je sad problem?
sad ste se sjetili domacih institucija gdje ste trebali glasat za promjene izbornog zakona, niste htjeli, htjeli ste opet zulum, ali ne mere vise komsic
Podrška VP, dosta je vaše samovolje i nametanja koje drugima spočitavate!
Svi znamo da se nasi politicari nikad ne bi dogovorili. Nece covjek da ceka i gubi vrijeme
Ako je suverenitet države fiktivan i gdje je sve značajnije odluke donosio Visoki Predstavnik, koji je sam izvan zakona BiH, državne pravne strukture ne mogu nikada nametunuti načela iz raznih povelja o ljudskim pravima. Ako je politička volja frustrirana samovoljnim i nezakonitim intervencijama izvana, onda se ta zemlja neće nikada razviti ka odgovornosti i slobodi - preduvjetima za pravnu državu!