Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove mlakonje sve nekakve pregovore guraju. Tito je bio zakon. Nema pregovora! Bosna će biti Bosna, kome se ne sviđa, hajmo u ćorku i tucaj kamen dok ti fašizam ne izleti iz glave.
Neće niko bosnu uzeti..naprotiv ostati će ista ..Zar nije i tito mlakonja bio i rekao biti će bosna sa tri naroda. U ustavu RBiH tako stoji od avnoja.
Hiljadama i hiljadama ih je trebalo tucati kamen i dobiti doživotne robije,ali nažalost? Dejton je problem?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na slici se tacno konta da ne zna sta ce sa sobom jer je 25. a do plate od 25 milja eura ima jos desetak dana
Ne placa ga Bosna
Moze se tu naci kompromis kojim nece niko biti previse nezadovoljan.
Kad bude 1 covjek 1 glas onda ok, a ovako da 1 kroasan vrijedi za 10 glasova nece moci.
Visoki adezeov i seseljov predstavnik.
Odvratan je ovaj Schmidt. Treba ga otjerati ili dovesti drugog VP
Inzka je obilježila konstantna zabrinutost, a ovoh Schmita će očigledno donošenje izbornog zakona.
Kakav ustav FBiH? Nije FBiH drzava. Valjda je rijec o ustavu BiH.
Smrad
Hrvati manjina, mogu se izjasniti kao Bosnjaci katolici i onda su ok. Hrvatska je dobila Istru koja nikad pa ni tad nije bila Cro. A pljuju po komunizmu non stop. Istjerali su srbe i rjesili problem. Dubrovnik nije bio u Cro i neprirodno je u Hrvatskoj. Dosta im.. knozi ustase.
Tol'ko ste ga hvalili da ste ga urekli. Sjecam se kad je tek postavljen, niko sretniji od bosnja. A sta je sad???
Znali smo mi odmah ko je. Ali, odmah.
Hej moji glupi srbi , bošnjaci, hrvati. Švabo nas handri od kad znamo za sebe. Dodje frajer i kroji nam kapu. Ko si ti bolan. Mrš u svoju njemacku i tamo je cijepaj
Šmite ne bih ti bio u koži za 25.000 eura, mjesečno!
Nece ovaj Schmidth dugo izgleda. Ne podrzavaju ga ni u njegovoj zemlji, a kamoli ostatku EU.
Mozda je stvarno dobio Vilu na Moru..!?
Sva su kraljevstva po svijetu svrgnuta i uvedena demokracija!! ali jedno je ENGELSKO ŽIVO ( uz svedsko i dansko) i odlucuje o svemu!! to ce vam reci svaki glupi englez, su oni premijeri samo klaunovi. Jednom je kaligula za svog konzula postavio KONJA!! DA BI SE smijao u facu senatU!! Tako su i danas sve gluposni na premijerskim foteljama.
ako moze neko i za nas bosnjake u drugom entitetu da se zauzme uglavnom su sda uhljebi kojekakvi predsjednici zamjenici a na terenu nigdje niko ne moze dobiti posao i nemamo pravo na svoje latinicno pismo