Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt može nametnuti izborni zakon.
Ako nametne 90% Bosnjaka u FBiH bojkotuje izbore, 10 % Hrvata neka izađe i glasa, kako god okrenes ne valja, a imamo vec izborni zakon po kojem je biran Ante Jelavic, Ivo Miro Jovic, Vladimir Šoljic itd
Moze i budzet za 2022.!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nametanje izbornog 3,2,1 sad
Bošnje sami ruše BiH a i onako nije suverena zemlja strani predstavnici strani sudci strana vojska di to ima?
Jel se nešto zna hoće li Ćovic biti Hrvatski predsjednik.
Hoce, kad se kandiduje u Hrvatskoj
Dejton se ne mjenja,a Strasburska presuda Sejdić-Finci se mora izvrsiti.
sta imas trcati u zagreb, radi svoj posao i iskljuci iz politike i covica i sve koji koce put ja eu i nato, znas ti dobro ko su...sta ces u zagrebu
ha, ha skontala i Europa da ih je Čović, preko Plenkovića zamajavao 2 godine oko izbornog Zakona kako se ne bi bavili strateškim pitanjima sa Rusijom, pa ih Rusija iznenadila ratom u Ukrajini.
Gospodine Schmidt, zovem se Krunoslav i ja sam gradjanin BiH, sin roditelja, partizana, ciji su roditelji takodjer rodjeni u BiH! Moji dragi roditelji mi nikada nisu pomenuli nacionalnost, svi smo bili Jugosloveni, antifasisti, na cemu sam im neizmjerno zahvalan. Posto Jugoslavije vise nema, ja sam Bosanac a ne Hrvat i to mi niko ne moze zabraniti! Molim vas ne dozvolite nacionlistickim HDZ politicarima iz Hrvatske da meni brane kako cu se ja izjasniti! Hvala.
Dragi Kruno. Pa biti Bosanac je ok. Ti si u Bosni manjina. Kod nas na popisu se ljudi izjasnjavli kao Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali tj. manjine. Pa eto gdje vi pripadate. A vjerovatno kao Bosanac imate hrvatski pasos ili vam djeca imaju.
Svi jedva cekaju da nametnes taj izborni zakon, samo se prave blesavi
dakako novi izborni zakon
Ode Čović na doboš
Bezmude jedan, samo im idi na noge hebo te mentor Incko.
Ovaj covjek nije papak! Samo diplomatski,pravi svabo! Kultura,odmejerenost,disciplina,rad i red,nema zajebancije. Polako ali sigurno,sahovski potezi
Drugi vam prave državu, eto vaše sposobnosti. A svi ste ovdje pametni. Ruši političare ako ne slušaju!
OlofPalme - gdje ti to živiš, pa ti političari valjaju? Na kojim si to barikadama bio da ih rušiš?
Predstava za budale!
OHR treba umetnuti odredbu u Zakon o finansiranju institucija BIH: ako se budzet institucija BIH ne usvoji do 31.3., 1.4 ga usvaja OHR u nacrtu kako je pripremljen...a neusvajaci ostaju tu godinu bez nakanada (pare postoje, a nisu postigli saglasnost oko istih...znaci nisu sposobni)
...i nisu zasluzili naknadu.
naklapanje prazne slame :) drugim rijecima: nista od zakona