Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne maži nam oči, reci ti nama o čemu ste vi stvarno pričali. I ptice na grani znaju da mi nečemo nikada u EU
Schmidt laže. EU Sud za Ljudska Prava je u presudi Kovačević rekao da su upravo oni zakoni koje je Schmidt sproveo DISKRIMINATORNI i čine PREPREKU ulasku u EU. Jer ne možeš ući u EU sa diskeiminatornim uređenjem. A Schmidt i ne pomišlja da ukine apartheidske zakone koje je ON lično sporveo 2 okrobra 2022. I priča o ulasku u EU. Koji lažov.
SDA bi jedva dočekala Kosovski scenarij samo da se dograbe vlasti. Ništa njima ne znači desetine mrtvih ljudi. Važnija je njima fotelja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrš majmune
Schmidt radi iskljucivo na stetu bosnjaka!
Smiit naklonjen ustasama rusi BiH
Ahaaahaaa i tako još 20 godina! Koja ste vi……
BiH u EU, I onda izgradimo kinesiology zid prema srbiji
Sve oke, ali zasto ides u Zagreb da bi to konstatovao? Moze li se to reci u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci...ta valjda se o nama i nasoj drzavi radi. Uvijek slusamo i citamo vijesti o nasoj sudbini kod susjeda, ne razumijem zasto. Je li to strah od srba ili su ovo igre bez granica???
Ajde Shmite nesto uradi...bilo sta, da se pomjerimo sa jedne tacke, tapkamo godinama u mjestu.
Gdje ovaj dodje , tu bereket iskace kroz prozor...
Omiljen si u hrvatskim krugovima, opet te podmazuju, šta li sad kuhate...
Zasto se Njemac Smit ne preseli u Zagreb, pita u mene baba?
Da upravo s ovim novim Vijećem ministara, koje je formirano prošle godine, pokazala se vrlo aktivnom u realizaciji planova UZPa....!?
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Herr Schmidt sie haben einen maxus selam fon Milojko auß Laktaši
Išao kod svojih sponzora na dalje upute...
neko mi udario minus na foru
Onaj Gordan Grlić Radman koji je zaboravio 4 godine upisati 2,1 Milion € u svij karton? Sada govori ubrzati ulazak BiH? Nece moci jarane dok mi u BiH ne mozemo birati koga hocemo! Hocemo Evropske vrijednosti, hocemo presudu Sejdić i Finci i Kovacevic!
joj mu ociju ko u prepelice