Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima oprema kad ovaj najviše krade, doduše samo Bošnjake.
Također , moguće je manipulisati softwerom da 1 glas bude 3 još lakše nego prepravljati listiće ...itd Ko će voditi o ovome računa ? Ko će sve osim CIKa imati pristup ?
Bjezi Smitiiii eto Dode
Oprema u svrhu onog ko snadbjeva softverom a rezultati po njihovoj volji. Uvijek je bilo , ko broji taj dobija. Samo ovaj put mnogo lakeše ukrasti izbore.
Šmite eno te Vukanović čeka ispred kuće
Dzaba oprema kad se biraliste zatvori, u roku sat vremena on namece jaranima svoj rezultat.....
Ljudi ovog treba što prije najuriti vidite šta Vukanović prića pa to je mafija plus naci on će donijeti još koji zakon ili dodijeliti državnu imovinu nekoj turističkoj organizaciji kako reče a onda ćemo mi da se bijemo i krvimo. Bolje i ovako da stoji sve godinama a da ne ratujemo.
Sad će nam zapad ili čak rusi na dugme odlučivati ko će biti pobjednik.
jeli skonto kako opet hdzu pomogne?!?!
došo TÜV
Testirao opremu !? Je li na kraju poručio ; ĐABA VAM OPREMA KADA SAM JA IZNAD OPREME, suspendiram Ustav na jedan dan i to je to!?
A kako ce mrtvi glasat zna li se sta
Nezna se jos nista ceka se tvoje usrano obavijestenje.bilmezu
Fino, ubace ih softveraši u sistem. Puno lakše nego prije.
ne diraj, pokvarićeš