Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko vrati se
хахахахахах
Šmit mu rekao da se drži svog kartela i dalje od drugih država ili će snositi posljedice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema zeze u Srba, prvo ide na pričest i ispovjed, a onda tako pročišćen i očišćen kod Vučića.
Pa covjek pametan zeli cuti sve strane pa onda odlucivati SVAKA CAST
Tvrdim da nije naklonjen Bosnjacima. Izjave koje je do sada dao su pune mrznje prema Bosnjacima. Treba da se okrene Bosni ,a ne cetnickoj crkvi.
Nesto mi pop ne izgleda na slici veseo.
Mozda i on hoce da gradi srbski svet
Veliki ruski religiozni mislilac Vladimir Solovjov napisao je krajem 19-tog vijeka studiju o stanju duhovnosti u pravoslavnim crkvama.Poceo je grckom,a zavrsio sa srpskom.Opis SPC bio je kratak,samo 7 rijeci:”Srbima pravoslavlje sluzi da mrze okolne narode.”
Čuvaj bulju predstavniče.
Sastao se sa pogresnim ljudima da gubi vrijeme.
Bazirani Šmit
Sefer Halilović je Tito...
Boli me kar za Schmidta...izborne zakone i UBLEHE! Gdje su pare!?! Ja kupim svoje, i pravac Poljine.3000 osoba je dovoljno da ih pohapsimo.#GRADJANSKOHAPSENJE.
Papčine...
I Njemački krščani su svjesni da je SPC politička a ne vjerska organizacija, pa šalju političke izaslanike na pregovore.
jada i čemera da crkva daje naputke političaru velike Njemačke
Au Mile, izdaja!
Pravi potez, ove spodobe i ljubitelji malih dečaka i upravljaju srpskim političarima..
Зар није мухамед волио дјечаке и дјевојчице,курански педофил
Nema dokaza za nešto što je bilo prije 1500 godina, sve šuplje priče. A ove spodobe i danas uživaju u mladim dečacima, pa pitaj Kačavendu šta mu je najdraže...
Polako okoliša da osvoji Dodika, bude dobar s njim, pa na kraju mu ga metne. Isto važi i za Čovića, a što se tiče Bošnjaka, prvi dio je već završen.