Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve izmišljena, generisana kriza od Čovića i Zagreba... Ništa se nije promijenilo u zakonu godinama, po tom zakonu je i on bio u predsjedništvu, nikakve odluke Komšić ni vlada FBiH nije donijela na štetu Hrvata, naprotiv dobivaju puno više novca i investicija od većinski bošnjačkih sredina... Dakle nahučkao je narod jer se boji za svoj kriminal
I usput, HDZ ima podršku 6-7% glasača i ima toliku polugu vlasti u Federaciji, tolika ministarstva, predsjednika Federacije, zagarantirane H komponente u svim javnim institucijama... Kenja mi se više od te priče o ugroženosti nekoj, mrze državu u kojoj žive a prosječan Hrvat u Hercegovini je duplo bogatiji od Bošnjaka ili Srbina
Čuj, "prema saznanjima Klixa od diplomatskih izvora" Hoćete reci, prema saznanjima od SDA hijena, posto vi radite za njih i oni upravljaju ovim portalom. Ma nemojte nasjedati na ovo. Obratite na način pisanja - moglo bi biti ovo, a moglo bi i ono.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj, "prema saznanjima Klixa od diplomatskih izvora" Hoćete reci, prema saznanjima od SDA hijena, posto vi radite za njih i oni upravljaju ovim portalom.
Miran cuko
Kakva antibošnjačka kombinacija: Šmit, Escobar, Satler - oni neće odustati dok ne ugrade još jednu žestoku strukturalnu grešku u sistem. Poslije će preko "svojih" medija: Avaza, Face tv, N1 sve to fakturisati "nesposobnim" bošnjacima. Država će nastaviti da bude u još žešćim blokadama - što i jest cilj. Američki general je 2003. napravio Irački ustav koji je razlog aktulenog građanskog rata, Francuzi su načinili loš Libanski ustav pa je zemlja i sada u blokadi.
Pricaju o simetriji i asimetriji a u FBiH se bira predsjednik indirektno a u manjem entitetu direktno, stranci da hoce da naprave drzavu za 1 mjesec bi je napravili
Treba JAPANCA dovest , i svu ovu bagru pohapsit .
Same Suvere (monarch ili institucija Nacionalnog Parlamenta) ima pravo teritoriju i naciju .com
Je li ovaj Šmit ide ulicom i naglas razmišlja?
Al' se ovi zapadnjaci redaju i iživljavaju na nama, čudo jedno, kao da smo posljednji otpad na kugli zemaljskoj !
Sve što ne bude u skladu sa Eu odredbama biće momentalno predmet apelacija pred Eu.sudom za ljudska prava ,..tj.biće osporeno...I,..šta ste time dobili , her Šmitonjaaa..?
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Herr Schmidt ti umjesto da otklanjaš blokade ti dogovaraš sa onima koji su označeni kao oni koji blokiraju procese u BiH. Sa takvima se ne razgovara. Oni se eliminiraju iz politike. Šta je sa Čavarom koji te šibicari. Nemaš ga namjeru smijeniti niti poštenom svijetu omogućiti da ga kroz izbore smijene? Biće opet da moramo na ulicu mnsc.
Čovjek umjesto da osigura kredibilitet izbora on gleda kako da namjesti da HDZ može da blokira državu. Pa to je samo jedna od partija u BiH. Haloooo! Dokle više razvlačenja pameti poštenom svijetu u BiH.
Izbori su troetnički,nisu građanski i nisu demokratski,jer Bosanci (ostali) nemaju pravo da budu birani...bojkot trotorovskih izbora.
ova nagadjanja vjerojatno imaju za cilj biti nekakav pritisak na OHR, nadam se da ce EU karakter pobijediti i istina biti jedina vodilja - sta god da je
Ma nek bira svako narod svog al fol je u domu narodaTreba definisati šta je to vitalni interes jednog narodaSada se to koristi za sve što padne na pametNe može mi niko objaniti da je vitalni nacionali interes jednog naroda da se kladionice ne oporezuju......samo jedan primjer.
Kantoni su najvece zlo koje je zadesilo BIH.sve mahinacije dokaze i crpe se iz Kantona.
Izmišljanje načina kako da se instalira HDZ. Druge stranke sa hrvatskim predznakom nikada neće dostići taj broj da mogu ući, a i Hrvati u građanskim strankama neće imati pravo da uđu u vlast tako da liste za izbore imamo sa kandidatima unaprijed osuđenim na gubitak. Treba sada slati apelacije i u Strazbur i prema Ustavnom sudu. Jednostavno ih zasuti stotinama tužbi.