Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Schmidt!!!! Nema Cvijanovicka skole dovoljno.
I on progledao, a odlična stvar je što je pravoslavna Bosanka pričala na zahtjev rusije koja čini agresiju na Ukrajinu. Šmite ne štedi riječi.
U sridu.
Konačno i her.Šmit , na pravom mjestu prozvao kočničare pravim imenom ,. Ameri najavili daljnje sankcionisanje nacional-fašista👏 Z.Lagumđija održao govor života.., I velikom ruskom međzedu začepio usta po svakom pitanju...PS;..velika pobjeda države🇧🇦, tako da je trabantima veliko srpske ideje bilo bolje da su ostali kući..,😜🆕🇧🇦
Upravo tako. Vidi kako ih je čovjek izanalizirao. Specijalnost političara koji trenutno negdje "vode" RS, su prije svega vrijeđanja i omalovažavanja. Tu im ništa nije sveto. Pa tako transparent "nož, žica..." gledamo na njihovim stadionima dvadeset i više godina. Šta su učinili da to spriječe. Zatim tu su iskrivljavanja istine i stalne zamjene teza. Ne znam samo koja je to škola. Vjerovatno neka u kojoj se uči kako da tebe i tvom komšiji bude život što gori.
Nisu prijetnje za sigurnost samo iz RS jer imamo trenutnu vlast u Federaciji koja je vise uradika i jos vise je spremna zbog fotelja sve da izda i ugrozi.Vlast u Federaciji i na Drzavnom nivou jos nikad nije formirana a da u njoj nisu bili ljudi koji su finansirani od narko kartela prvo smo imali SBB a sad NIP koii su zahvaljujuci prljavom novcu dosli na vlast ali sreca oa kratkobttaju SBB ugasen a NIp ove godine se gasi
Bravvvooooooo, das einzige was zählt sind fakten, ich als bosniake möchte mit allem in frieden leben aber mit dem lügen der bosnisch-orthodoxen politikern im bezug zu genozid in srebrenica gibt es kein zusammenleben.
Ćuj to???pa kako to da srbi i srbstvo nisu UGROŽENI kad milorad i željka kažu da jesu ako se ne dozvoli SECESIJA,GOVOR MRŽNJE, NEGIRANJE GENOCIDA i VRIJEĐANJE ŽRTAVA.E baš ste vi iz MZ nefer.
Neki dan blamaža Vučića u UN-u sada razgolićena Cvijanovićka kao lažov...srbi su konačno pokazali cijelom svijetu tko su i što su.
Ima li iko da ovu Cvijanovicku procesuira, pa da vidi gdje joj je mjesto?
Kakve crne prijetnje u Bih. Razoruzana skroz. Sve sto se desi na vama je da rijesite. Sta je vama podic 20-30 f35 da sravnite jedan neprijateljski grad u pepeo.
Jedini teroristi u BiH su svetosavskočetnička bulumenta na čelu sa Dudukom Ronhilom, tkzv. Rudonja iz Bakinaca. Preostalo im je samo lagati prema receptu onog kojeg iz milošte zovem GOVNO. a to je akademik (sic) Ćosić, mada i sami sebi više ne vjeruju.
jedino G____ si ti, nepismeni kre____...Ti da govoriš o Ćosiću!? Prađedovi ti pijevali o svojim srpskim herojima, a vidi šta se tebi desilo kukavče...Kalaj ti rekao da si Bošnjak, pa ti prihvatio, bez zamjerke. Evo ja ti kažem da si Go___, pa ga opet prihvati...
Zabi Željka svojima autogol ali onaki muški!
Troprsti cim zinu vec slazu.
džaba željka krečila
Hvala puno Schmidth. 👌
Nedo Bog nikom komšija kao što ih mi Bošnjaci što imamo. Nalet bilo.