Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim neuroticnih ispada, agresivnih facijalnih ekspresija, sizofrenicsrskog neshvatanja pitanja nista nismo culi niti smo dobili odgovor. Toliko o Visokom predstavniku
Ti si potrcko Hrvackeee a nikada nemozes sebe poltronu porediti sa Ashdown jer nisi prijatelj ove drzave nase najljepse BiH.
Dobro kaže Švabo on ne formira vlast samo mjenja zakone i ustav, Nije džabe bio najgori proglašeni ministar srbofilke Merkalove koja je i danas njegov mentor
Okruzeni smo fashistima iz 3. Raicha !!!! Takva nam je sudbina ! Stvoritelj nam je dao ulogu da se borimo protiv sila mraka i tako je ovdje vjekovima ! Ko zna sta ce se jos otkriti o ” visokom predstavniku” ?! U kakve jos tajne organizacije je ukljucen !!! Fuj !!!!
Ovaj konzervativni, korumpirani i pokvareni saradnik UZP mora odgovarati za zlo koje je nanio prema BiH i njenom narodu.
Večeras u Cinestar 4DX Sarajevo bila projekcija filma Wannsee konferencija - konačno rješavanje židovskog pitanja" koji je organizirala Fondacija Konrad Adenauer i film koji prati istorijske činjenice o odluci da se pobije 11 miliona Jevreja širom Evrope. Možete misliti na projekciju dođe ovaj lažov VP Schmidt koji u BiH nameće segregatorske zakone a koji se također prije u Njemačkoj zalagao da se pomiluje jedan od pilota Luftwaffea, neki naci major pilot.
Al Pedi Ešdaun Srbosjek nije ljubitelj nacista...
Svi već znaju ko je kakav ali definitivno SDP će na sljedećim izborima biti u koaliciji s SBB i imat će ukupno 2% glasova. Izbori su napravljeni samo da eleminišu SDA a sad su samo zabetonirali da ce na idućim izborima sa promjenama kadrovskim SDA biti pobjednik.
SVUGDJE U SVIJETU LJEVIČAR JE NEKO KO SE BORI ZA SOCIJALNU PRAVDU I VEĆA PRAVA RADNIKA A ŠTA ZNAČI BITI BOŠNJAČKI LJEVIĆAR? BOŠNJAČKI LJEVIČAR JE POSTAJE TAKO DA SU TI BG I ZG KIBLE, DA JEDEŠ KRMETINU MAKAR I NASILU, DA PIJEŠ ALKOHOL I DA SI NAJVEĆI UVLAKAČ KAPITALISTIMA (OVOG PUTA ONIMA IZ SAD I AA)...I DA POVAZDAN PAPAGAJSKI PONAVLJAŠ DA BI KOALICIJA SA SDA BILA IZDAJA PRINCIPA (IZDAJA VJEROVATNO G. PRINCIPA).
Na kraju svega , pojeo vuk magarca!!!
Ovaj novi je pokrenuo vise za pola godine,nego svi oni , ima mua,a svi ostali ,Boze sacuvaj...
Paksu sirok k'o krate Etne!
Jesi i buko ti češ nešto!!!!!!
Schmidt niste nije nametnuo u korist hdz.Cak sta vise danas je rekao da će uvesti katalog vitalnih nacionalnih interesa što govori da više nema blokada federacije. Ostavio je da svaki kanton daje minimalno iz svakog naroda.U Neumu je sda pristala na kotu tri posto stim da je i nip to podrtao
jazavac pred sudom.
Schmidt se definitivno svrstava u kategoriju vecih manipulatora . Treba tog sibicara definitivno iz BiH poslat na gastajbarterski rad u Njemacku. Previse se udomacio i poistovetio sa domacim politiko prevarantima. Treba podnijet tuzbu iskljucivo protiv Schmidta za manipuliranje Ustava BiH i ostalih njegovih neadekvatnih i svih donijetih zakona koji su u suprotnosti sa normalnim .
ti schmitu izgleda mnogo pričaš,a malo radiš,a i to što radiš to nije dobro za državu BIH i njene gradjane