Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjački dvojac u Predsjedništvu BiH, Željko Komšić i Šefik Džaferović, nalaze se na Bledu u Sloveniji gdje se održava Strateški forum. No, za administratore službenog Twitter profila Vlade Republike Slovenije dvojac iz BiH kao da nije ni pozvan.
Dodik dobija izbore jer narod ce ici na inat A stranci nesmiju nista upamtite
Bil' ti druže mogao da smjeniš sve ove naše lopove i budale pa da nam vodiš BiH komplet, jbga ionako ste nas na finjaka okupirali ko fol da nam pomognete naći put i svjetlo na kraju tunela, pa uzmi vlast i uredi ovu zemlju pa ako dođu mlađi, normalni, vrati nam je, nema druge nade, ovi ubiše u mozak više sa preseravanjima nikad kraja ludilu i bezobrazluku
Handri IH DODIK
Lijepo je izjavljivati ali neka se Nijemac ukonkreti.Aco Muesli, sin Fahrua, kosovarskog novinara iz BG, osijetio da je vazal Laktasenko u opasnosti pa hoce sastanak s europskim predstavnikom.
Pa ako nece da radi smjena odmah, pa i sve iz njegove stranke platu im ukinut, pa da vidimo hoce li onda raditi
shmidt je ovdje da pokazuje slabost tkz medjunarodne zajednice
Zeza ih Milorad sve i plus mu ne mogu ništa 😂😂😂
svi odose u njemacku jedino ti jadan doso u BH "radit"
Zivot ovdje je ko u onom filmu beskrajan dan. Nismo se makli od 2000. Srebrenica, genocid, RS, izborni zakon, treci entitet, ukidanje kantona, skole pod istim krovom itd.
Nevezano za clanak nego kako je pisan, dragi novinar Vi ste najcitaniji portal u BiH tvoje ime je u potpisu clanka. Bolan napisi ga ispravno, kao da si ga pisao dok vozis pola slova ti fali. Cita li itko ovo dok se ne pusti u javnost
Ma nista ni od ovog Schmidta
Ne dirajte Dodika još malo da ugasi Tkz rs. On je tu radi toga.
Kaže Dodik, neću u Sarajevo sve me izazivaju i smiju mi se.
3000 osoba je KRITICNA MASA, u bilo kojoj drzavici Yuge...#samokazem.......2014-2021.
Meni su dragi dobri ljudi bez obzira tko su.Jedino sam uvjeren da su politicari dno dna ljudskog drustva.
Srbi slabici hahaha