Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasador Republike Hrvatske gospodin Christian Schmidt.
Ambasador NDH sakriven u mišijoj rupi, juče hoda po EU i našim ambasadama. Ignoriše EU parlament svjesno.
⚜️
⚜️
donio je nesto sto je u suprotnosti sa presudama za ljudska prava i nesto sto je protivustavno...nema se sta kriti pozovite ga na raport
schmit je neprijatelj ove zemlje,to nam jasno svima dokazao
Ustavni sud mora ponistiti odluku Schmita a bosanske stranke zajednicki obavijestiti USA i EU da su Hrvatska i HDZ istupili iz Vasingtonskog sporazuma
Skontali ga normalni ljudi
Pazi Njenca što se pravi neuracunljiv.
Treba izvršiti TAKAV PRITISAK NA ONE KOJE SU GA I POSTAVILE DA RADI TO STA RADI I JEDNOSTAVNO GA NAJURITI( PERSONA NON GRATA)
Ujarski oficirrr.....
Mali racionalni njemački mišić. Biće da je kupljen od nekoga, ili nam ovo opet parlamentarna Europa maže oči, po ko zna koji puta.
Čkapi teška
Treba objasnit ovaj križarski plačenik da je u ime EU donosio odluke za interese crne CDU/CSU neofašističke grupacije.
Ova spodoba (kako ga Dodik zove) ima jos zadatak da preda imovinu RS-u i njegova misija u BiH je zavrsena.
Gospodin ceka neki dobar potez ovih sto prave vlast pa da se opravda, ali do toga ce doci 2078, najgore ce mu biti kad vidi da nista nije uradio, a opet najbolje bi bilo da ode u svoju zemlju, Bosna kakva je danas ne moze u Nato nit u EU za 173 godine.