Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“ Ne znam kakve sankcije sebi gospodin Dodik može zamisliti kada je riječ o Njemačkoj. Možda neće više htjeti kupovati kiselu vodu iz Njemačke", kazao je Schmidt.“ Eto koliko vrijedi Dodik u politickom svijetu, ljudi se ismijavaju sa njim.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... Oni su uzrok svih naših problema preko domaćih izdajnika
Vjerojatno će onog njegovog službenog Mercedesa prodati i preci na nekog Korejca. Ahhhha 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Priča ovog njemačkog predstavnika u penziji jasno pokazuje šta oni misle o vlaškom kapitalcu ali i o njegovoj tzv. republici, ali isto tako pokazuje i šta misle o nama svima ovdje. Mi smo za njih roba, samo jedan mali ekonomski šarafčić koji će biti zavrnut onako kako to njima paše. Jadni smo.
Oš kladu da će ti zabranit ulazak u Republiku Srpsku čim Njemačka uvede sankcije Dodiku? Oš kladu da će te uhapsit ako posloje toga pokušaš da uđeš. Pa nije ovo Srbima sprdnja ni izlet kao tebi. Nego dogorilo do nokata. Nemaš pojma dokle smo spremni da idemo.
Incko je imao za rs spremno skoro 20 godina i na kraju izvukao ono sto je trebao davno uraditi. Zato ne drzite u ladicama gosp.Schmit.
Da amerika i njemacka ne podrzavaju Dodika pa ne bi on smio A reci protv bejha. Jasno je da zapad szoji iza svege ovog, al bosnjo i dalje misli kako ce ga njemacka spasiti.
Mile bojkotuj golfove to bi moglo napraviti katastrofu na njemackom trzistu
Samo se ti švabo zajebavaj, a Dodik iza zavese samo radi...
Ovaj Schmith haman je gori od Incka, ko dijete prijeti, a kad ja izvučem laticu!!!!!!!
Nema raspada BIH. Suverenitet i teritorijalna cjelovitost i u njoj samostalna Republika Srpska. Tako jednostavno
Doslo je vrijeme i da se strance rastjera odavdje metlom po glavi... ne rade nista jos i doprinose haosu ovdje.
A ja pijem samo Kiselu vodu,kiselu vodu..
Buahahahaahahauauahaahahabaababahauauauaaua
nek im vrati Mercedes
Možda zabrana uvoza i registracije njemačkih vozila? Svakako nas smeće nagrdi.
Ne boj se, ima Kiseljak.
Zašto se kaže kisela voda, kad uopšte nije kosela? Zašto nije npr. ljuta voda?
Voda sa CO2 je KISELA, jer imas H30+ JONE u njoj --> KISELINA.
Ovaj kvazi politcar je poslan da umrtvi Bosnjake. Radi na razbijanju BiH. Valjda je to jasno svima. Europs ista kao devedesetih.