Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu protestuj te Qurcu
Pod hitno traziti da se Zagrebacka ulica u kojoj se nalazi OHR preimenuje u "Ulicu žrtava aparthejda OHR-a nad Bošnjacima i muslimanima", a da se ulica u kojoj se nalaze ambasade SAD i Njemacke preimenuju u "Ulicu žrtava aparthejda SAD/Njemačke-a nad Bošnjacima i muslimanima". Pa kad im pošta dolazi nek adresiraju tako.
I ja sam to tako razumio. Okupite se, budite mirni i razgulite. Sutra je novi dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I nemirne su temeljno pravo...samo onda nema više "izvinite"
Xamarin nećeš ti nikome suditi ali bi se tebi moglo suditi zbog glupih predrasuda i izdajničkih poriva da nasilni protesti automatski znače napad na državnu imovinu...ne, naprotiv, vrijeme je da se napadne privatna, nezkonito stečena imovina domaćih izdajnika i kriminalaca sa kravatama koji su prisvojili našu imovinu i imovinu naše djece.To je prirodan slijed dešavanja kad se jednom spoje ovi protesti sa onim u Zenici.
Xamarin sad vidim da ti je preteško da shvatiš kako se odvijaju društvena kretanja i dokle može otići jedno marginalno okupljanje pred danas manje više nevažnim i impotentnim OHR-om.To je ionako zgrada Unioninvesta a OHR je samo uzurpator i to sve više nebitan uzurpator ali može biti ključni povod za nešto drugo...i Gavrilo je u svojoj osnovi bio nebitan lik.
Zasto na INDEXU nema vijesti o protestima i promicanju europski vrijednosti ?????
Fichst du Smichdt, du hast uns undemokratische Standarde auferlegt.
Dolazili su u ovu zemlju i gori dusmani mein lieber herr schmidt, prezivjet ce drzava i vas fasissticku rulju!
Bit ce i pred tvojom kućom u njemačkoj
Mogu bit i nemirne demonstracije,nismo bi građani BiH ,,lutke na koncu,,pa da nas UZP,GENOCIDNA TVOREVINA RS I VISOKI PREDSTAVNIK ŠMIT vrte oko prsta
Arschloch Schmidt Raus aus meine Land du bist Hitler Nazi
Marš i Bosne idiote!!!!
Odlazi
bit ce po Americkom i EU ovi samo bezveze trose noge i grlo. Nece bit po vasem jer je ova drzava njihovo vlasnistvo
Raja da li govnjiva motka spada u mirne demonstracije
Čovjek je gospodin. Bilo je i drugih odluka visokog predstavnika pa je bilo samo podsmijeha. Nije bilo ovolike halabuke. A ja. Samo se Hrvata ticalo. Čovjek od blokirao državu. Čemu frka.
Jedino objasnjenje je da je Schmidt dobio lovu od Vucica i Plenkovica i radi za njihove interese pod balogoslovom EU i to je kraj price mi smo tu bosnjaci nemoci, prave novu Palestinu od nas.
Sprda se covjek sa nama cumshotira nas svaki dan goldeshower radi nad nama
Schimidt fasizmu!
...ali ne hy€bem vas ??!!