Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre su izmjene zakona o prijevremenim izborima što prije nismo imali. Sad je zastupncima u intresu da se vlada što prije formira (60 dana) ili idu ponovo u bubanj.
Bakire i Komsicu izvedite ljude na ulicu, ovo je drzavni udar. Nece meni Covic vladati koji je osudjen na 5 godina zatvora
Asim na aparatima povodom novih članova za mito 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sjećam se kad je tek došao šmit, Bošnjaci svršavali na njega ...a danas... iskreno boli me rinaka koje na vlasti jer svi gledaju samo sebe i pojma nemaju ni o čemu, dok je para bit će dobro , a kad ne bude para nije dobro da je Clinton na vlasti. Neće Bosna niđe a ni mi iz nje , tako kad nam pukne film ode sve u p.m.
Pozdravljam!
Jos jedna ublehaska diverzija za skretanje paznje starog naciste her smita.
Zasto se onda ne uhapsi Covic,Niksic,Konakovic jer su porodici ISAk dali ministarstvo za glas a HDZu 1990 isto ministarstvo za glas ako to nije kupovina i podmicivanje onda neznam sta je i zasto se onda ta odluka gargamrla ne provodi
90% vas i kada ste pročitali odluku na papiru pojma nemate o čemu, šta i kako važno je da se stvara "gužva" jer je tamo netko ti rekao ili si pročitao da je to dobro ili loše za ovoga ili onoga, ima vune još nema zime 🙂.
Sve u svemu zadovoljan sam sa ovim izmjenama. Cestitke Smidtu.
Shmidhu sta uradi bolan? Bojis li se Boga.
Svidja mi se krivični zakon protiv podmićivanja 👍👍👍
dabogda se o sebi zabavili tamo u njemackoj nacisto
Jestel vidjeli sta sda banda uradi. Sda biznismen iz Zivinica koji je prethodno kupio Jasminu Lugavuc a sada Duljkanivuca, Silju i koji je drzao Df za damu tj. Koji je Komsicu dao Andeliju sve je ovo na kraju izazvala. Toliko su se osili da je Smit morao djelovati i na kraju bandu treba raspustiti.
Zašto ne implementira odluke suda za ljudska prava,bez toga nema demokratije,ovo je aparthejd,segregacija.
Bosnjacki narod je kriv sto nam je drzava oteta i predana Dodiku i Covicu. Dodik urla na sav glas i niko. Mu nista, podržava ga Amerika i Evropa, Covic lovi iz prikrajka tajno podrzavajuci Dodika i blokirajuci drzavu, negiranje genocida i za to je nagradzen od Amerike, Evrope i trojke koja ne predstavlja Bosnjake. Zasto nisu izisli masovno na proteste, Srbi dignu i dzake, škole, firme i sve gradzane prijete i im da nema penzija i plate ako ne dodzu na proteste još vrše popis.
Kako to da ni jedan hrvat političar poduzetnik (izuzetak Lijanović)nije osuđen za kriminal !!! Svi pošteni !!! Šta je sa slućajem Sokol, Čović, pronevjerenin parama Švedske u Mostaru za infrastrukturu itd...itd...jel' i ovo zakon po mjeri Čovića i HDZ-a ?
De ba dje su dokazi eto kao covic ukro haha al kad bolje razmislim za sta se sve taj covic optuzuje bez obzira jel stvarno kriv pa nacudit se ne mogu sta jedan covjek za zivota moze napravit,,,ipak je izgleda marka od covjeka a sta je nas domet...par glupih komentara i iznosenje lazi bez dokaza....i nismo bas neka marka e to je mala razlika
Što se dozaza tiče vezano za Čovića...interesantno pazi sad.. nestanu ispare od tužiteljstva do suda
10 godina je malo za sta su npr uradili SDA botovi u Tuzli. Sad nam Salko DInzic i slicni vode polotiku kantona.
Banda SDA-ovska do sada, za ovih 30 minulih godina pljačke i mrcvarenje sopstvenog običnog bošnjačkog čovjeka, kako vidimo, čak nije u krivični zakon unijela ni kvalitetne kazne za podmićivanje svojih državnih uhljeba.
Negiranje genocida nije kažnjivo i podrivanje suvereniteta države BiH