Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki predstavnik za ugnjetavanje muslimana i oduzimanje im prava glasa, sve što radi ide u tom pravcu nikakvih promjena na bolje ne vidim
Covicev šatro 'mali 'dodatak na izmjene izbornog zakona je ustvari treći entitet, js ne znam da li su ovi naši pregovarači svjesni podvale,koju im je Covic pripremio ??????
Bošnjaci vas niko ozbiljnim ne doživljava, da bi te neko ozbiljno shvatio trebaš snagu, mvp Dino bi trebao biti jedan od izvora al' on je obična kukavica, svadjalica, mahaluša pa shodno tome i rezultat je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šmith se ne pita ni za što, dok veliki ne odluče on može samo šuplje bacati. Ovdje takođe prvenstveno se mislim na amerikance, koji još uvijek ne daju zeleno svjetlo za nametanja, iako ih je eto ko fol malo Čović naljutio.
Koja budala misli izlaziti na izbore koji nisu demokratski. Neka odmah upišu ko je pobijedio. Imamo tri izbora, dvije struje koje rade za susjedne države, i treću lobističku u Sarajevu, koja radi za interese ko im kolko plati i koja prihvata i priziva okupatore. To nije država nikakva
To je Covicu direktno sugerisao plenkovic koji nece pusttiti napredak BiH bez iizbornog zakona.
Dati im nista rasturavi drzave,genocidasi i UZP.Pohvatati i u zatvor
Klix postaje sve bolji i kvalitetniji. Bravo
Gospodo Muslimani ujedno i Bosnjaci mora vam biti jasno da vam po zakonu pripada samo trećina djedovine bez obzira na brojnost vase ,,familije”! Dakle BiH nije samo vasa zato se mora potati i druga dva naroda kako da uredimo svoju ostavštinu ! Ako se ne dogovorimo podijelit ce nam je drugi bas kao i bračnu stečevinu u razvodu braka!
Mozes ga popusiti.Bosnjaci če se pitati
Schmidt svjesno i savjesno po njegovim principima uvodi iz dana u dan Bosanske politicare i njene gradjane u sukob .
Više sam objelio čekajući nešto od Šmita
Ako se uvedu evropski zakoni i sredi pravosuđe, kriminalci među kojima su Dodik i Čović stave iza rešetaka, onda ne bi više bilo ovih naslova: Do kada će Općina Ravno biti "raj" za kriminalce, a neopremljeni policajci prepušteni sami sebi?
Za ovo sve mozemo okriviti SDA kao najacu stranku gdje su njihovi tajkuni stvarali licno bogastvo zanemarujuci drzavne interese. Gledajuci tu nepravdu mnogi su napustili sto je velika greska ,da su napravili cistku i prvog Bakira sutnuli i ojacali redove ,danas ne bi mogao Schmidt glumiti serifa u Federaciji i davati puno pravo Covicu ovo sto ga Dodik proziva i nepostuje to je cista namjestaljka kako bi Bosnjacki narod vise rasturili.
Test
Schmidt je lice danasnje Njemacke: licemjerni, nesposobni trol sa skrivenim namjerama nalogodavaca. Jedno je sigurno: nije tu da donee stabilnost, a jos vise da ucini nesto dobro za Bosnjake.
Svakako više nećemo izlaziti na aparthejdske izbore i nećemo poštovati nijednu nedemokratsku vlast. Rade ionako šta hoće bez da nas iko išta pita. Oni sebi, mi sebi
Ova garnitura vlasti SNSD,HDZ i Trojka bi da oni namecu uslove EU a svako svoje busije da cuva
Nameći, šta čekaš j...m ti oca očinskog u vrh p...e materine. A i briselska administracije jede vnago a trebaju uvesti crnu listu kao i Amerika sa istim akterima, samo još dodati Čovića konsiljerea i skretača korita rijeke Radobolje. Mora ga se procesuirati pred sudom za krivična djela na najmanje 5 godina Zeničke robije. Moraju se naći ona dokumeta što su se izgubila.
I sta kazete Bosna je samostalna drzava u kojoj stran i sude i namecu zakone?
Bolje strane sudije nego domaci potkupljeni lopovi.
Jednom rob uvjek rob.
Da, živjela Amerika i američka novčanica!!!