Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nije nikad, niti će pitati svoje građane za bilo šta, BiH ne zanima mišljenje građana, naroda uopšte. BiH, građani su zanimljivi samo kad su u pitanju izbori i glasovi. Interesantno bi bilo da BiH omogući građanima da odluče da li bi željeli da se teritorijalno pripoje nekoj drugoj državi, primjerice Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj i da su pod njihovom vlašću. Ali to je već iluzija, u stvarnosti, građani BiH 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 vole svoje čobane.
Yebo wam Nato svima mater!
A dje su gradjani..
Šta će biti ako kažemo NE ko 48'?
prvo da vidimo kolika će bit članarina, pošto trumpi ima namjeru počet fakturisat usluge nato zaštite...
Samo referendum. Nije NATO rjesenje svih problema. Dobar je i balans u svijetu.
hoces reci na Miletu je da odluci a Mile kaze ''njet''
Dok je Srba, BiH u Nato nece!
Kao da ce vas tko pitati....ameri sta kazu vam je tako igrati....ili ono "when i say jump you say how high".....nazi bitch
Sta dgrađani znaju o NATO-u....!?
nista....kao ni o EU
nas ce pitati da li slazemo ? hhahahahah
Uđe BiH u NATO, pošalje 90 vojnika u Siriju. 30 Srba pređe kod braće Rusa u bazu, 30 muslimana ode kod kalifatske braće, ostane samo 30 Hrvata. Koji ćemo mi njima?!
Ima ovdje nepoznanica. Srbi nece u NATO, Hrvati hoce. Oduvijek na suprotnim stranama. Ali sta cemo mi Bosnje sad kad se Erdogan distancirao od tog vojnog saveza i sve je blizi Rusima cijom zaslugom je i ostao predsjednik Turske?
Hrvati su bili na strani Srba kad su im Srbi trebali da ih oslobode od Austrougarske, tek su poslije toga zabili nož u leđa Srbima.
@sirokiH ,kada?
Članstvo u Nato-u ima cijenu a to je izdvajanje 50% budžeta. Toliko nas je koštala i naša JNA. Ko to ne može neka stvara svoju vojsku.
Može referendum da li da ne uđemo u NATO sad ili nikad.
E pa ne zelimo. Hvala na ponudi.
Ako Bake održi referendum o tom, a neće-ne smije, Mile će automatik svoj referendum.
@ZutiMacor Kako to misliš? Šta ja imam s tim...entitetom?