Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berivoje prvo izvršite suštinske promjene u vašoj stranci.Vratite narodu ono što ste popljačkali.Otjerajte lopove iz vaše stranke (mada će vas ostati malo)i onda o nećemu možete prićati.
Meni ovo pravo smrdi. Cuj NE ZNAJU sta je na stolu a trebaju se sastat i USTAVNE PROMJENE usaglasit, pa nije to mala stvar da dodjes i tek tako za par sati sve gotovo. To jedino moze ako su novi ustav vec napisali u EU i Americi i ovi to sad samo moraju aminovat. Pa ako je tako de nam vec jednom priznajte, nemoj te nas dovijeka tako bezobrazno lagat, DOSTA vise, Allaha vam.
Hare, Sule i Zlaja bi trebali usaglasit jedinstven stav prije ovog sastanka i saopstit narodu taj stav.
Nemoze Haris napraviti drzavu BiH sa kadrom koji je okupio oko sebe popupismeni kadar poput Mirsada Pindze, Berilo Ibro (afera junice za glasove:))) Abida Sarica kriminalca itd...o kakvim ustavnim promjenama on prica, to je samo zavaravanje naroda da se jos neko vrijeme vrti na politickoj sceni...
Istina.
ako se bošnjački politički lideri, ali i dužnosnici iz tog naroda na nižim razinama gotovo svakodnevno “kunu“ u multietničnost i ravnopravnost, posebice u sredinama u kojima su većinski narod i u kojima obnašaju vlast te u glavnome gradu BiH, svojim konkretnim potezima pri “vladanju“ u tim sredinama ponašaju se posve suprotno. Primjeri su brojni, od toga da na rukovodećim mjestima u javnim poduzećima nema pripadnika drugih naroda, do ponašanja i “pravila“ koja su izravno diskriminatorska prema pripadnicima naroda koji su u manjini ili ne izražavaju vjersku pripadnost ni jednoj od priznatih konfesija u BiH. Sarajevski tjednik “Dani“ u posljednjem broju navodi kako je jedan roditeljski par u Sarajevu ostao zatečen i bez teksta kad je u jednoj sarajevskoj školi treći dan Bajrama nazočio priredbi na kojoj je na sceni ugledao svoje dijete kako u zboru pjeva ilahije i kaside (islamske pjesme, op.a.), a da ih prije toga u toj školi nisu pitali koje su vjere ili su ateisti.
danas srbija slavi 5.o.oktobarsko svrgavanje milosevicevskog rezima... a nas nasa liga vladara1990. jos jasi i niko od njih nikad nije bio niti ce bit za kozmeticke promjene, nego naravno za radikalne \'\'u ime naroda\'\'
http://www.youtube.com/watch?v=O5nozo2oSk4&feature=related jedna i jedina nasa bosna i hercegovina!
Omlečio sam se motkom i sad sam vrlo sretan...JUUUUPI
heh pa ima li boljih kozmeticara od amerikanaca
DOKLE JE GOD HARIS NA POLITICKOJ SCENI RADICE SE O KOZMETICKIM PROMJENAMA, JE SRBI I HRVATI NJEGA DOZIVLJAVAJU KAO RATNOG ZLOCINCA I NECE PRISTATI NI NA STA STO ON ZELI, A STO SE TICE KOZMETIKE, PA OVA SELJACKO-NACISTICKO-LOPOVSKA BAGRA FARBA NAROD OD 1991 GODINE...
Potpisujem Harise!I ovaj put nema vise dvije policije,vec jedna i TACKA! Pripremit dobro argumente i trazit legitimnu aplikaciju USTAVA drzave Bosne i Hercegovine,ukidanje genocidne tvorevine i NAPOKON jedna normalna funkcinalnost nase drzave!DOSTA vise ucjenjivanja, podcjnjivanja,pljuvanja,gazenja,blokiranja,manipulisanja,pljackanja,i omalozavanaja,ignorisanja i ismijavanja nase zemlje od genocidnih fasista.ONI su zaboravili il se prave da ignorisu NAJGLAVNIJU cinjenicu i realnost a to je da je GENOCIDNA TVOREVINA genocidna tvorevina! NAPRJED HARISE i sv koji volite nasu jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu domovinu nasih pradjedova! BiH4EVER!