Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drmaju lovu, nista ne rade...jos su i opozicija...ma milina
ha ja...
Sbih bi sad nastavila gdje je Haris silajdjic stao sa kradjom ove drzave,ali i ostali tadasnjih SBIH-ovci...dosta je gradjanima lopovluka...cuj prijevremeni izbori,cuj im samo ideja..strasno
ne sheri, ovo je bila najpostenija stranka u bih, al ocito nije odgovarala svjetskim silama i njenim ekonomskim okupatorima koji su imali sve ove danasnje planove gusenja i zaduzivanja drzave dok nam ne ostane ona cuvena izreka: sisanja motke!!! sve ostale pol.partije su pristale na kapitulaciju i finansijski poraz.
dobra je ovo stranka za ismijavanje :D cernobilac ima vise prstiju nego oni clanova :D
ma ova stranka je cista propast samo lupetaju gluposti,a jos ih i Tihic pokusava uzjahati!!
Ma SzBiH očajan :D Ne znaju šta će, ostalo im cca 10 članova, pa ovako daju neke izjave samo koje nemaju veze s mozgom xD
Interesna finansijska....
Nije ni čudo što ovih nema ni na mapi. Pa svugdje se na svijetu stvaraju interesne većine. Pa vežu ih interesi, a ne južnoafrički skakavci!